Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ahogy a metafora is mondja, nektek hivatásotok, hogy küldjétek a fényt. Ez az amiért léteztek, és ez a magyarázata annak is, hogy még a bolygó legszelídebbjei is számottevő hatást gyakorolnak arra, hogy mi fog történni. Amit küldtök, tiszta fénynek kell lennie, nem lehet „rajta” semmi. Ezért bármit is akartok erre a fényre, az nem tiszta és nem isteni, hanem Ember által gyártott dolog, egy szűrő, amit átvitt értelemben odahelyeztek elébe. Pont olyan, mintha az igazi világítótoronynak a fénye elé szűrőt helyeznénk, megváltoztatva a színét és a tulajdonságát annak amit kisugároz. Nos, semmi értelme, hogy egy világítótorony ezt tegye. Ugyancsak semmi értelme, hogy egy Ember szándékosan ilyet tegyen, ezoterikus értelemben viszont ezt teszi minden nap és erről szól ez a tanítás.

Képzeld el egy pillanatra, hogy egy egész doboz szűrőt raktározol a fényed körül. Meg fogom határozni, hogy mik ezek. Te esetleg a jelen pillanatban még tagadhatod is, hogy léteznek, mondva: „Az én fényem olyan tiszta, mint a szándékom, hogy ezt tegyem.” Valóban, te egy nagyszerű világítótorony vagy! A te tiszta, szándék fényed olyan fényes és olyan fehér, mint bármi, amit valaha is elképzeltél az életedben, mégis (sóhaj) itt vannak a szűrők! Nézd csak meg figyelmesen a szűrőknek a dobozát mert a te neved áll rajta. Ez nem csak egy pehelykönnyű közvetítés kedveseim, mert most megkapjátok a mélyreható „következő lépést”, annak a meghatározására, hogy kell megváltoztatni a Földet.

Az Emberi Lény feltűnik a világítótorony tetején és elkezdi tenni a dolgát. Meditál, megszenteli a helyet, és elkezdi a sugárzást. Talán nem is gondolkodtatok ezekről a dolgokról ezelőtt. Talán úgy gondolod, különválaszthatod a fény küldését a magánéletedtől, nem lehet. Nem választhatod külön! Amikor a mesterek a földön élnek és gyógyítják azokat maguk körül, elsősorban mesterek kell hogy legyenek, és csak azután gyógyítók. A mesterlét tiszta életvitelt igényel, ami könnyen elérhető, mert DNS-ed alkotórésze és készen áll az aktiválásra. De ideje, hogy megértsd, hol is a hiba.

Aggódás

Most éppen miért aggódsz? Tudom kik azok, akik itt vannak. Azt is tudom, ki az olvasó. Tudom, hogy miért aggódsz. Vagyis, tudom, hogy közületek sokan aggódnak. Tudod mihez hasonlít az aggódás? Hát, egy nagy sötét szűrőhöz, ami a fényed útjában áll. Tudtad, hogy ez a viselkedés az „aggódás szűrőt” pontosan odateszi az áldott fényed elé? Tehát, amikor leülsz és meditálsz és fényt akarsz küldeni a bolygó többi részének, olyan vagy mint egy világítótorony. Körbe-körbe jársz és sugározod, hogy aggódás, aggódás, aggódás. (Lee olyan mozdulatokat tesz, Kryon utasítására, mint a világítótorony fénye, körbe, körbe) Gondoltad volna, hogy ez egy szűrő!? És odakerül ennek a dimenziók közötti kommunikációnak az útjába, ami olyan becses a megvilágosodónak és a bolygónak egyaránt.

Talán mielőtt leülsz és meditálsz, szeretnéd magad megtisztítani minden aggódástól? Ez hasznos lenne. De te így szólsz: „Nem tudom, hogy tegyem. Úgy gondolom át kellene kerülnöm egy teljesen más világba, úgyhogy az már nem én lennék. Mert én aggódom.” Nos, megvan a megoldás. Miért nem mész át abba a felemelkedett állapotba, amiről már olyan sokat beszéltünk, és magadra öltöd ennek a rejtett DNS-nek az energiáját, ami a tiéd, és eltünteted az aggódást? Tüntesd el ezt a szűrőt! Semmi értelme, hogy továbbra is beárnyékolja fényedet.

„Kryon, én egyszerűen nem tudom eltüntetni az aggódást. Vannak olyan háromdimenziós dolgok, amelyek aggódást szülnek, az Ember meg tovább ápolgatja őket. Nem tudod elterelni a gondolataidból. Aggódunk, mert okunk van rá, hogy aggódjunk. Nem tudom elhinni, hogy a Szellem egyszerűen arra biztatna, hogy ne aggódjunk. Ez olyan, mintha azt kérné tőlünk, hogy ne legyünk éhesek, vagy ne érezzünk fájdalmat.”

Ez az, kedves Emberi barátom, ahol a tanítás kezd komollyá válni. Ha Világítótorony akarsz lenni ezen a bolygón és azt tenni amiért jöttél, ki kell hogy mássz a háromdimenziós skatulyából amibe beleszülettél és átállítani az érzékelésed azzal kapcsolatban, hogy mire vagy képes és mire nem mint Emberi Lény. A Mesterek közül, akik a Földön éltek, legtöbben állandó támadásoknak voltak kitéve. Tanulmányozd egy kicsit az életüket. Teli voltak-e ők is aggódással és reménytelenséggel? Nem. Szeretettel gyengédséggel, együttérzéssel és dicsérettel voltak telve. Ők hogy csinálták? Igénybe vettek egy belső erőt, ami olyan valamihez juttatta őket, hogy ti még elhinni sem tudjátok, hogy az megtörténhet. Hogy láthatsz neki annak a feladatnak, hogy Világítótorony legyél, ha még csak nem is hiszel a fényben?

Ideje, hogy megértsd a tételt, hogy léteznek dolgok az Emberi érzékelésen kívül, amelyek a tieid csak kérned kell őket, és aztán a tieid az életed végéig. Amikor majd meglátod ezeket felsorolva a közvetítés további részében, ne úgy gondolj rájuk, hogy „hogy tudom én ezt megcsinálni?”, inkább úgy, hogy „meg tudom csinálni”. Mert ezek azok a dolgok, amelyeket most már 18 éve tanítunk. És igaz is, a mesterek meg tudják szüntetni az éhséget és a fájdalmat is. Tanulmányozd az életüket és újra és újra meggyőződhetsz erről. Ott van a mester benned is! Igazíts a felfogásodon.

Frusztráció

Mit mondjunk a frusztrációról? Olyan sokan vagytok kétségbe esve emiatt vagy amiatt, és így beszéltek: „Mivel foglalkozzak? Hova menjek? Mi lesz velem? Miért történt ez velem? És MIKOR fogom megkapni ezt vagy azt?” Zaklatottak vagytok! Tudod, hogy a frusztráció is egy szűrő? Megint csak megkérdezzük, amikor a bolygó mestereinek a szemébe néztél, bármilyen néven is hívtátok őket, Krisztus vagy Buddha, Paramahansa Yogananda vagy Sai Baba, láttál-e kétségbeesést? Nem! Csak örömöt láttál és békét, tisztaságot és egyensúlyt. És te újra csak így szabadkozol (kétségbeesve), „De azok az Emberek mesterek voltak. Mit vársz tőlünk?” És ha így beszélsz, akkor nagyon régóta nem hallgatod Kryont, vagy nem? Hogy mit várok el tőletek? Úgy gondolom, hogy ugyanaz az isteni energia működik benned is és indítja el a folyamatot, ami azokat az Embereket mesterré tette, mert ez egy belső, installált, hozzáférhető energia, és készen áll arra, hogy kifejezésre jusson.

Mit gondolsz sámán, mi az ott belül? Mesterlétnek hívják. Te akarsz lenni a történelem első kétségbeesett mestere? Azt mondod: „Nos Kryon, én kétségbe vagyok esve és okom van rá, hogy kétségbe legyek esve. Emberi Lény vagyok és vannak dolgok amelyek kétségbe ejtenek.” És ilyen alkalmakkor újra csak hallatszik a Szellem hangja és azt kérdezi, mennyire szeretnél megszabadulni ettől? Mennyire szeretnél olyan Emberi Lény lenni, aki ugyanazokkal a helyzetekkel találkozik, de azok már nem okoznak neki kétségbeesést? Vajon ez lehetséges? Ha igen és te meg tudod ezt valósítani, nyisd meg a szíved, nyisd meg azt a harmadik szemet egy pillanatra. Köszöntünk a mesterlétben! Köszöntünk a felemelkedésben. Felfogod ezt? Kíséreld meg benyomni a „mi jön most” ajtaját, amitől olyan különösképpen féltek. Egyike a dolgoknak amelyek történnek az, hogy mindezeket a kétségbeejtő dolgokat eldobd magadtól és a fényed mindjárt tiszta lesz. Különben amit sugározni fogsz, az kétségbeesés, kétségbeesés, kétségbeesés lesz... (Lee megint csak azokat a mozdulatokat ismétli, amikor a világítótorony körbeforog)

Látom éppen (kifelé néz, a távolba), a Föld másik oldalán egy angyal így szól: „Nézd már, ott egy Ember, megvilágosodó. Áldott legyen, küldi az annyira áhított isteni fényt. Na nem, hát ez a kétségbeesés fénye.” (nevetés)

Az Emberi elfogultság

Mit mondjunk az elfogultságról – az Emberi elfogultságról? „Kryon, én nem vagyok elfogult” mondhatod. Ha választani lehetne a dolgok közül, hogy mi legyél, legtöbben azt szeretnétek, hogy ne legyetek elfogultak. Azt mondod, mindig óvatos voltál ezzel kapcsolatban. Rendben van, tegyünk egy próbát. Hangolódj rá, hogy meditálni fogsz, most azonnal és küldd a fényedet egy kormányülésre, minden elfogultság nélkül. Hoppá! Úgy gondolom, elevenbe találtam. Emlékezz, fényt küldeni nem ugyanaz mint amit a miniszterelnöknek mondanál. Mert az nem az, amit az angyalok hallani szeretnének. De nem is az, amit ő hallani szeretne. Sőt az sem, amit te állítólag tenni szeretnél. Micsoda elfogultság az, ami belekényszerít egy ilyen helyzetbe. Fölé tudsz-e ennek emelkedni? Tudsz-e fényt küldeni az elnöknek az Emberi politika zavaró hatása nélkül? Tudod-e hagyni, hogy inkább a kozmikus intelligencia kerekedjék felül és egy olyan területre világíts a fényeddel, ahol az ország vezetésének arra szüksége van? Meg tudod ezt tenni? Elárulom nektek – közületek legtöbben nem!

Hadd mondom el nektek annak a mesternek a példáját, aki fényt küld a politikai vezetőknek. Ő leül és úgy néz az elnökre mint angyal pajtására, aki most egy sötét helyen van és annyi fényre van szüksége, amennyi csak lehetséges. Nincs jelentősége a párt hovatartozásnak, nincs jelentősége annak, hogy a mester mit kíván, hogy történjen, semminek nincs jelentősége. A fény inkább Isten eszközévé válik, bölcsességet, békét, világosságot szállít a Nagyterembe az elnök számára, hogy lásson és használja, ha már egyszer szabad választása van, hogy megtegye. Egyik angyal a másiknak. Egyik egyenlő a másiknak. Egy isteni szerződés ez, egy bizonyos szinten, amely elvárja azoktól a vezetőségben akiknek a DNS részei ugyanolyan mértékben készen állnak mint neked, hogy eljátsszák fontos szerepüket bolygótok közeledő váltásában. Még egyszer, ez egy társkapcsolat.

Emberi elfogultsággal rendelkeztek és ez egy szűrő. Odacsapjátok fényetek elé és így bocsátjátok ki. „Nos, hogy tudnánk megszabadulni attól, hogy így tegyünk? Kryon, ez része egy Emberi Lény létezésének. Hogy tudnánk széttépni ezt a szűrőt? Némely ezek közül úgy tűnik együtt jár a területtel, ahol élünk. Úgy vagyunk építve, ahogy vagyunk.” Ó, nem, ez nem így van. Ez a régi világnézet felfogása. Persze, ilyen módon születtetek és így haladtatok az életen keresztül, amíg csak meg nem érkezett egy üzenet, amely megzavarja az elméteket. Emlékeztek az 1989-es üzenetemre? Társam ezt az üzenetet 1993-ban bocsátotta közre. Így szól, idézném: „Meg tudjátok változtatni a szalagjaitokat!” Ez volt az üzenet. Emlékeztek? Mennyire szeretnétek megváltoztatni karmikus tulajdonságaitokat? Közöltem veletek: „itt egy új energia, aztán tovább: „A mágnesség úgy lett megváltoztatva, hogy változni fog a DNS-etek is” aztán tovább: „Mennyire szeretnétek, hogy az asztrális jegyeitek többé ne legyenek befolyással rátok? Mennyire szeretnétek úgy csinálni a dolgokat, ahogy visszamenőleg még soha senki nem csinálta?” Ezt mondtam. Lapozz vissza és nézd meg.

És hogy hívtok egy olyan személyt, aki mindezeket meg tudja tenni? Ő egy mester! A mesterlét kéznél van kedveseim és ez nem azt jelenti, hogy te kimagasodsz a többi közül és mindenki téged imád. Nem azt jelenti, hogy valamiféle fényszórókat kell magadra irányítani, hogy mindenki lásson. Inkább azt jelenti, hogy még ha saját dolgozószobádban vagy is, a fényed olyan tiszta, hogy megváltoztatja a dolgokat a bolygón, még akkor is ha egyedül te tudsz róla. Nincs szükség arra sem, hogy a dombtetőről kiabáld szét a világba és senki nem fog rohanni az ajtódhoz, hogy megdicsérjen: „Ó, hogy világít a fényed!” Tudni fogod, mert békességet fogsz érezni általa, nem fogsz félni, nem fogsz aggódni, nem leszel kétségbeesve.

Ehelyett Isten szeretetét fogod magadon érezni. És ez így lesz másokkal is, ők sem egy különös, New Age-es fényt fognak látni, hanem egyensúlyt és ez teszi, hogy veled akarnak lenni. Ó micsoda lehetőség egy Embernek. A mesterlét a tiétek.

Megbocsátás

Itt egy szűrő, amiről soha nem is gondoltátok volna, hogy az: Mit szóljunk azokról a dolgokról, amelyek problémát okoztak neked életed során, amikor megtörténtek? Az olyan Emberről, akinek nem tudsz megbocsátani? Úgy gondoljátok, nem tudom, kik a jelenlevők? Vagy, hogy kik azok, akik olvassák e sorokat? Ó, próbálkoztál vele, hogy megbocsáss, de az árulás súlyos dolog. Hát, igen. Amikor elárulnak az majdnem olyan, mintha elárulták volna az egész szerződést és tönkretették volna egy élet összes tapasztalatát. Igen súlyos dolog, ugye? Ha ez valaki szüleid közül, az csak súlyosbítja a helyzetet. Én tudom kik a jelenlévők. Lehet hogy a gyerekedről van szó, neki nem tudod megbocsátani amit tett. Talán erőszakról van szó. Lehet, hogy jelen pillanatban is folyik, csak te elnéző vagy. Hozzátok beszélek most. Ez az amiért eljöttetek és itt ültök előttem kedveseim. Ha most nem érzed magad érintve, akkor egyáltalán nem fogod, mert hozzád beszélek, hallgató. Éppen ezzel a dologgal többeket is megérintettem. De mit lehet tenni? Nem tudtok megbocsátani.

Tudjátok, ez egy szűrő. És látom ugyanezt az angyalt most ott a dombtetőn. (Lee olyan mozdulatot tesz, mint aki a távolba bámul.) „Igen, ott egy fény. Több ezer mérföld távolságból közelít. Gyönyörű egy fény! – de mi az, mintha telve volna nem-megbocsátással! Használhatjuk a fényt, amennyire csak tudjuk, de nehezen fog menni ezzel a szűrővel.” Értitek miről beszélek? Bárhogy is fogsz viselkedni az életben, az egyszerűen „ráragad a fényre” Eddig a pillanatig talán úgy gondoltad, hogy egyszerűen csak elvonulhatsz a sarokba, és küldheted a fényt, meditálhatsz, szórakozhatsz és valami módon mindezek a dolgok felfüggeszthetőek arra az időre, amíg „spirituális” vagy? Nem. A fény, ami belőled árad, magán hordozza annak a lenyomatát, aki vagy.

„Rendben van, Kryon, te mondd meg, hogy fogok én megbocsátani ennek a személynek. Te hoztad szóba, te mondd meg. Én nem tudom megtenni. És soha nem fogom tudni. Emiatt vagyok most bajban. Hogy tudja ezt valaki megtenni?” Kértél-e valaha is segítséget? Vagy csak üldögélsz és azt mondogatod: „nem tudom megtenni, nem tudom megtenni, nem tudom megtenni.” Mit szólsz egy olyan nagyszerű és hatalmas változáshoz az életedben, hogy ezek az érzések egyszerűen lehullanak és idővel csak kisöpröd őket. Mit szólsz ehhez? Mit szólsz ahhoz, hogy soha többé nem is gondolsz rájuk, ahelyett, hogy minden nap, minden pillanatban csak velük foglalkozz. Mit szólsz ehhez?

Elárulom, megvilágosodó, hogy a megbocsátás a mesterlét egyik kerékkötője. Függetlenül attól, hogy milyen helyzetről van szó, érzelmeid változnak. Emlékszel-e arra, hogy az elemi harmadik osztályában az egyik osztálytársad mit mondott? Feltehetően nem. És ez azért van, mert a jelen életfelfogásod messze túlhaladta azt az időt és az már egyáltalán nem fontos. Innen úgy tűnik, azért nem érint már egyáltalán, mert amikor az történt még gyerek voltál. Hát nőj fel! Gondolj a mostani dolgokra is mesterléted magaslatáról, mert akkor majd elkezded látni a sémát, ahogy a dolgok működnek, bölcsebb leszel és a felfogásod dimenziókon fog áthatolni. A dolgok, amik háborgatnak elveszítik energiájukat és csak az idődet pocsékolod velük. Túlhaladsz rajtuk. Készen állsz egy ilyen változásra? Lányom, készen állsz? Meg tudsz bocsátani nekik? Még szeretni is tudod őket? Erre biztatlak benneteket kedveseim. Tisztítsátok meg a fényt. Tegyétek ezt meg a mai napon.

Négy szűrőről hallottatok most tőlem, amelyek közösek az emberben, közösek, bizonyos fokig. Elgondolkodtatok-e valaha is azon, hogyan befolyásolja ez azt a képességeteket, hogy küldjétek a tiszta fényt amelyet küldeni szeretnétek? Hát nem gyönyörű, amikor olyan fehér fényt bocsátasz ki, ami úgy fénylik, hogy világosság lesz minden sötét sarokban világszerte. Nem tudhatod, hogy mi kallódik a földön, amit senki nem vesz észre, ezek között aztán van aki nagyon együgyű. Ő soha nem fog eljönni egy olyan találkozóra mint ez, soha nem fog olyan dolgokat olvasni mint amit te most olvasol, vagy nem fog ilyet hallani amit ti most néhányan hallgattok. Ő az, akikre csak te leszel majd hatással, mert a te fényed oda világít az ő sarkába és hirtelen olyan dolgokat lát, amit még soha nem látott ezelőtt. Nos, természetesen, úgy fogja gondolni, hogy ezek az ő ötletei amikor felfedezi őket. Sok esetben úgy is van, mivel az ő szabad választásán múlik, hogy meglássa azokat, miután a te fényed rájuk világított. Ez akkor egy társkapcsolat, ugye? Mit jelent ez számodra? Az a feladatod, hogy része legyél a tisztán ragyogó fény küldésének, kétségbeesés, düh, félelem és elfogultság nélkül! Hányan vannak még „odakinn”, akik arra várnak, hogy te ezt megtedd. Hányan vannak ezek között, akik talán befolyással lesznek egy háború megállítására, a béke megteremtésére, vagy betegségek gyógymódjának felfedezésére. Gondoltál már ezekre a dolgokra? Ez egy kozmikus társkapcsolat, ami teljes mértékben meg fog szabadulni a háromdimenziós logikától és időtől.

Az Akasha szűrők

Ha azt hiszed nehéz volt megmagyarázni mindezeket a szűrőket, várj csak amíg meghallod a következő fejezetet. Itt van a sarokban egy másik skatulya, teli szűrőkkel, egy ezoterikus skatulya. És ezen is éppen a te neved olvasható. Ha az eddigiek nem voltak elég rosszak, várj csak, míg meglátod az ezoterikus szűrőket. Ezek az Akasha felirattal vannak ellátva.

Hadd áruljak el valamit. Te mindannak a terméke vagy, ami valamikor is te voltál a Földön. Gondolkodj el ezen egy pillanatra, Lemúriai. Mi minden voltál, mi mindent tettél? Mi mindent tettek veled, áldozat? Mindez benne van saját interdimenziós DNS-ed Akasha memóriájában és te mindezt tudod. Hányszor csináltak belőled áldozatot, sámán? Említsük csak meg a legutóbbi alkalmat, amikor máglyán égettek meg. Te is itt vagy, olvasó. Mit tesznek veled az Akasha azon jegyzetei, amelyek arról szólnak, hogy ki mindenki voltál? Ezután majd egy kicsit tétovázol eljönni az égi csatorna találkozóira. Nem csoda.

A dimenziók szemszögéből nincs olyan dolog, hogy elmúlt élet. Mondtuk ezt már előbb is. Ebből kifolyólag ugye, minden élet jelen élet. Nos, akkor hadd nézzük őket. Miért is ingerel ez téged? Talán léteznek olyan dolgok, amelyek megtörténnek veled és nem tudod honnan származnak. Mi az, amin szeretnél túl lenni? Elárulom, minden benne van az Akashában. Az elmúlt inkarnációkból jön elő, amikor te általában valaki más voltál. Ezt üledékes lenyomatnak hívják, ha éppen nevet akarsz neki adni, ám ebben van az irónia, és ez igazságtalannak tűnik, hogy elkezded ezt az utazást, ami egy spirituális ösvény és amikor interdimenzionálissá válsz, éppen azok a dolgok, amikről már azt hitted rég megszabadultál tőlük, feltűnnek! Éppen a felsőbb dimenziókba való utazásod nyitja ki a kaput és teszi azt, hogy újraélednek számodra ezek a dolgok, mintegy vádaskodás.

Mit mondjunk az önbecsülésről? Mindig is úgy érezted, hogy neked ebből nem sok van? Elárulok neked egy tényt, amit még eddig soha nem állapítottam meg és csak azt mondom el, ahogy működik. A megvilágosodók általában kimerültnek érzik magukat. Mint csoport nem sok önbecsüléssel rendelkeznek, és ennek oka van, – jó oka. Amikor elkezded ezt az utazást és éppen hogy valamicskét interdimenzionálissá válsz, mindezek az életek előjönnek és felszínre kerülnek, látni fogod ki vagy, mi mindent tettél és merre jártál. Hirtelen, nem érzed magad méltónak.

Néhányan közületek legszívesebben csak elvánszorognának a sarokba és sírdogálnának. És mindez azért, amit az Akasha krónika szörnyűsége tesz veletek. Megmutatja minden küzdelmedet, miközben azzá a lénnyé váltál, aki ma vagy. Legtöbbjüket át fogod érezni, és ez fáj. Amit nem veszel számba, az a tény, hogy mindezek a különböző tudatosságok, amelyekben a századok folyamán részt vettél, a jelen életed megvilágosodott lényéhez vezető lépcsőfokok. Nem azt mutatják, hogy ki vagy most, de az érzelmek jelen vannak és a felszínre bukkannak.

És mit mondjunk a fogadalmakról, amelyeket tettél? Mit gondolsz, mit tesznek azok veled? Gondold el, hány fogadalmat tettél – mint apáca, szerzetes, sámán, gyógyító. Itt ülsz ezen a széken és úgy teszel mint az egyszerű emberek, ám ahogy itt ülsz, jelen vannak mindazok a szent színek, amelyek hozzád tartoznak. Én látom őket, én tudom kik vannak itt. Én tudom mi mindent tettél és merre jártál. Én tudom, mi mindenen mentél keresztül. Mégis visszajöttél ugye, hogy itt ülj ezen a széken a 11:11-es energiájában? Számmisztikai fogalomként a 11:11 megvilágosodást és ragyogást jelent. A végső küzdelemre jöttél, és egy vagy azok közül akik a 2012 előtti generációt képviselik.

Ez a generáció majd a következő és az azt követő lesznek azok, akik megfordítják a Földet. Ti vagytok az előfutárok. Ti készítitek a színpadot és azok, akik elhatározták, hogy Indigó gyerekeik lesznek. Indigók a gyermekeitek és azok az unokáitok, hogy megtanítsátok őket milyen a fény amikor nincs rajta szűrő. Ti vagytok azok. Ti vagytok a generáció, aki ezt megteszi. Ti vagytok azok, akik leszülettetek és megfordítottátok az egészet 1987-ben. Spirituális energiátok a Földön eldöntötte, hogy nem lesz semmiféle Armageddon! Hát ezek vagytok ti! De hirtelen, ahogy felfedezted az erődet, előjöttek azok a fogadalmak, előjött a mártírság ugye? Mondtuk már előbb is: Szeretnéd tudni, hogy szabadulj meg ezektől, mindtől, most azonnal? Miért nem tesszük meg most itt mindnyájan együtt? Te, itt a hallgatóságban, miért nem teszed meg velem együtt? Semmit nem kell hangosan kimondanod, csak mondd el magadban:

„Kedves Szellem. Azokban az években élek, amelyek megmentik a Földet, és azért vagyok itt, hogy változást idézzek elő a bolygón. Ezennel elvetek minden fogadalmat, ami az útjába állna ennek, mert azok egy másik tudatossághoz, egy másik energiához tartoznak. Ehelyett újabb fogadalmakat teszek, amelyek az Akashában ugyanakkora energiával bírnak, mint az eredetiek. Minden életidő, amely most mögöttem áll, támogat engem. És mint energia rudacskákat, elhelyezek e vonal mentén saját történelmemen keresztül, most mindet ellenőrzésem alatt tartom. Szükségem lesz mindazon lelkek minden tudatosságának segítségére, aki én voltam, attól az időtől fogva, amikor először jöttem erre a bolygóra. Így együtt meg fogunk teremteni egy olyan fehér fényt, amit a bolygó még soha nem látott. A sok-sok énemnek a fényét, a jelen énemen keresztül koncentrálva. Ez az, amiért ez alkalommal idejöttem, és ez az, amiért léteztem a századokon keresztül, – hogy most itt legyek.”

Mit szólsz ehhez? Saját magad megbízottja vagy, te, az isteni. Nem kell aggódnod ezek a dolgok miatt. Nem kell ilyeneket kérdezned: „Hogy csináljam ezt? Mi a szabály? Honnan kezdjem?” Ehelyett, csak meg kell tenned. Figyelj csak mi történik ha a főnök beszél, az isteni, aki most a három dimenzióban él a földön. Te vagy, aki beszélsz a saját Akasha krónikádhoz, az pedig reagál és elkezd világítani. Figyelj mi történik. Figyelj mi történik a szorongásaiddal. Mindannyiótoknak vannak, bizonyos mértékben. Egyszer már szóltunk erről a Michael Thomasról szóló Hazatérés című 8-as számú Kryon könyvben. Michael Thomas volt az ember, aki tanult a felemelkedésről és arról amit az a 3D-ben jelent. A történetben klausztrofóbiája volt, és a gyakorlatainak egy része az volt, hogy mit tegyen szorongásaival. Ő valóban be volt szögezve egy koporsószerű ládába. És hogy reagált Michael Thomas erre? Egy dalt énekelt! Nem volt félelem, nem volt pánik. Egyedüli érzelme a következő volt, „Mentes vagyok a félelemtől és énekelni fogok erről, amíg ki nem nyitják a ládát.” Rendben volt a lelke és inkább ünnepelt, minthogy a régi paradigma szerint pánikba esett volna.

Nagyon sokat eldobhatsz az ezoterikus dolgaid közül, mert közülük nagyon sok csak a bolygón történt elmúlt megnyilvánulásaidnak az üledéke. Teljes ellenőrzésed van a DNS-edben lévő Akasha energia felett. Ahhoz hasonlóan működik. A jelenleg élő lakónak hatalma van mindaz felett, ami megtörtént és annak energiája felett. De ha nem veszed kézbe az irányítást, szűrő lesz belőle.

El tudod képzelni, hogy ragyogó fényt küldesz a Közép Keletre – de a megtorlás szűrőjével? Az általad tett fogadalmak szűrőjével? Az elfogultsággal, amivel rendelkezel. El tudod ezt képzelni? Ez az a doboz a szűrőkkel, a jobbomon, itt. (Lee mutatja)

Mit mondjunk az elvárásokról? Ez is egy szűrő. „Nos Kryon, semmi rossz nincs a pozitív gondolkodásban. Küldöm a fényt és elvárom, hogy ennek következtében jó energiák legyenek és pozitív végeredmény. Elvárom, hogy ez egy békés fény legyen.” Nos kedves Ember, ez egy igen erős támogatása a fénynek, de épp így tetted rá az elfogultság szűrőjét. Hogy rendelkezhet a kozmikus intelligencia azzal a fénnyel, amikor már te eldöntötted, hogy mire szánod és hogy mit kell tennie? Érted? Része a dolognak, hogy képes vagy-e vagy nem olyan fényt küldeni, ami tiszta, jelöletlen, szabad és mentes tőled. Csakis az isteni részed kérjük erre és egyedül az isteni részed teszi lehetővé a kozmikus intelligenciának, hogy a megfelelő helyre menjen és megteremtse a megfelelő energiát a megfelelő időben. Ez az, amiért itt vagy.

A kozmikus intelligenciának ez a módszere jól ismert. A kvantum hologramban mindenki ismeri. A kozmikus intelligencia a meghatározása annak az energiának, amely tudja, hogy hová megy, mit fog tenni és kire fog ez hatni. Nem telepszik rá egyetlen Emberi Lényre sem, hacsak nem fény formájában, hogy tisztábban lásson. Ilyen módon lehetővé teszi annak a személynek a szabad választását akit beragyog. És ez a helyzet a gyógyítással is. Ezért van az kedvesem, hogy te nem tudsz senkit meggyógyítani. Persze, az egyensúlyán tudsz javítani. Megmondhatod neki, mi nem jó. Adhatsz neki dolgokat amelyek majd segítenek rajta, de saját maga kell, hogy lássa, hogy elfogadja azokat és saját maga kell, hogy dolgozzon velük, hogy meggyógyuljon. Néha ez csak három másodpercbe telik, néha egy egész életbe.

Mit mondjunk az elvárásokról? Ilyen egyszerűen, mint ez: „Összejövünk és imádkozunk a békéért a Földön.” Valóban? Ezt fogjátok csinálni? „Nos hát azt mondtad, hogy ezt csináljuk.” Ó, nem. Én azt mondtam, hogy az Emberi Lények, különösen a hallgatóság, akik most itt a teremben vannak, békét teremthetnek a Földön. Ez az amit mondtam. Nem azt, hogy olyan fényt küldj, ami már magán viseli a békét a Földön, ezt mondtam volna? Nem, angyal. A feladatod a következő: Jöjjetek össze és küldjetek fényt, amely olyan erőteljes, nem is kell megérintened. Tulajdonképpen, ha megérinted és gondolkozol rajta, még olyan valamit teszel vele, ami már szűrőként működik. Fejezd ki a szándékod, hogy megteremtsd a legnagyobb jót mindenki számára, az isteni intelligencián keresztül amivel rendelkezel, de talán nem érted. Áraszd a fényt és hagyd, hogy a kozmikus intelligencia magával vigye, akárhova is fog menni. Te vagy a motor, mert az Ember az, akinek árasztania kell a fényt. De aztán Isten az előmozdítója, hogy mi történik vele, miután te elbocsátottad.

Ezt teszi a fizikai világítótorony is. Gondolj egy földi világítótoronyra. Mit tesz az? Gondolod, hogy üzenetet küld a fénnyel a hajóknak a tengeren? Hát nem! Csak azt mondja, „Figyelj magadra. Én vagyok a fény a sötétségben. Nem ok nélkül vagyok itt, keresd ezt az okot és találj biztonságot.” Aztán ott a hajós kapitány, aki majd elfordítja a kormányt. Bevilágítja a sötétséget és lehetőséget teremt. És ez a te feladatod is. Vannak köztetek, hallgatók és olvasók között is, akik igen jól csinálják! Mindezeket a dolgokat meg kell tanulnod, továbbra is tudom, ki van még itt ebben a nagy teremben, ahol az idő nem fontos, és sokan olvassák és hallgatják még éveken át, az idő szövetébe ágyazva.

A kételkedés

És az utolsó, a kételkedés! Ez úgy tűnik, mintha paradoxon lenne, ugye? „Kryon, hogy lehet valaki világítótorony, és ne legyen hite?” Tulajdonképpen sokan közületek a hit peremén vagytok, igyekeztek, hogy világítótornyok legyetek, lépcsőről lépcsőre haladva. A valóságban pedig, amikor távoztok ebből a teremből, nekifogtok megkérdőjelezni bizonyos dolgokat. „Hogy ez valóban igaz lenne? Valós dolog ez? Valóban az égi csatornából közvetített ez az ember ott az emelvényen? Valóban egy angyal volt az, aki átjött? Ezek a szavak valóban a Szellemtől származtak, vagy egy embertől?” Valóban választ akartok ezekre a kérdésekre? Az emelvényen jelenleg is két alak áll. Ők a kíséret része, akik minden alkalommal társammal jönnek, amikor közvetít. Nem várom el tőletek, hogy lássátok őket, jóllehet vannak, akik látják és gyakran beszámolnak erről. Való igaz, és az üzenetnek visszhangoznia kellene a szívetekben és az elmétekben, hogy valódi vagyok. Lényem soha nem kér tőletek olyan dolgokat, amelyeket nem szeretnétek megtenni. Nem szólít fel döntésre, és nem ismertet veletek dogmákat. Inkább csak dicsér benneteket, és elárulja milyen csodálatosak vagytok. Leírja mi van bennetek, és mit tehettek. Hát nem ez történik? Így biztosítja számotokra a szabad választást. Ez Isten szeretete működés közben, kedveseim. Én vagyok az, aki átjött.

Én Kryon vagyok, a társatok. És némelyek lassan felismerik, hogy ki vagyok és miért vagyok itt. Ha majd megszabadultok a kételkedéstől, minden kételyetektől, fényetek sokkal ragyogóbbá válik. Ez viszont csak tőletek függ. A kételkedést a dualitás építi belétek. Ez egy megfelelő eszköz arra, hogy keresnetek kelljen ahhoz, hogy megtaláljátok isteni tulajdonságotokat. Habár a keresés isteni gyökereitek után intuitív, az, hogy valóban rendelkeztek vele, nem az. Áldottak azok, akik keresnek, mert azok megtalálják ami után kutatnak, Istent legbelül.

Mik a teendőid a mai napon? Merre visz az utad, és mit teszel a bolygóért. „Kryon, azt szeretném tudni, hogy csináljam, hogy megszabaduljak a szűrőimtől?” Már megmondtam hogy. Olyan sokan vagytok, akik részletezni szeretnétek, ami igen nehéz lenne a 3D-ben. „Kryon, azt szeretném, ha megadnád a módszert 12 lépésben. Azt szeretném ha adnál valamit, amihez értünk, ami sokkal jobban Ember formájú.” Én pedig azt kérdezem, miért akarod úgy elkomplikálni Emberi Lény? Ha Ember-közelivé teszed, szerkezetet raksz rá és csak bonyolultabb lesz. Közben sokkal egyszerűbb – közted és a Szellem között. Egyszerűen csak tedd meg! A hitnek nincs szerkezete.

Erre nem létezik használati utasítás. Nem létezik a 3D-ben. Csak leülsz és tiszta szándékkal meglököd spirituális ébredésed ajtaját, majd ezt mondod: „Isten, áruld el mi az amit tudnom kell!” És már rögtön hallod is a kíséretet, amint azt kérdezi, „Készen vagy rá, hogy megtedd?” Tudod, nem minden egyszerre készül el. Több különböző lépésben történik, de ezek a te lépéseid és csak rád jellemzőek, egyediek, nem valami olyan, amit megtalálhatsz egy utasításban. Még azok is, akik közületek belépnek a felemelkedés állapotába, mindig készen állnak, hogy a következő szintre lépjenek és aztán újra. Figyelj mi történik, aztán előre. Figyeld mi történik, majd újra előrébb lépsz. Ez azért van, mert az energia állandóan változik és cserélődik minden egyes hónapban bolygótokon. Semmi nem statikus és van akinek ez kétségbeejtő! (Kryon nevet) Ne hagyd, hogy így legyen, mert te vagy az és a körülötted lévők, akik változtatjátok. Ti irányítjátok ezt a Földnek nevezett vonatot, vagyis ez azt jelenti, hogy ti nem áldozat vagytok, akit magával cipel, hanem ti vagytok, aki a síneket fekteti.

Új eszközök vannak, amelyek megnyitják DNS-ed energiáját és ez az egész üzenet erről szól, mert ideje, hogy elkezdődjön a mesterlétnek ez a tanítása. Ehhez adtunk tanácsot régóta amikor azt mondtuk: „ne gondolkozz úgy mint egy ember.” Most van itt az ideje, hogy eláruljuk, annak érdekében, hogy előrehaladj ezzel a változással, képesnek kell, hogy részben Ember, részben mester legyél – pont az a dolog, amiért jöttél – ám ez megköveteli, hogy megváltoztasd érzékelésed, és hogy két valóság között haladj, amiben igen kevés tapasztalatod van.

Képzeljük el együtt, akarod? Nézd ezt a csodálatosan gyönyörű, betonból készült világítótornyot, ha akarod, mert az nem fog elmozdulni. Nem imbolyog a szélben. Biztos magában, mert hite van. Tudja magáról, hogy kicsoda. És a világítótorony őre te vagy. A te otthonod, a te tested. Te vagy, aki felmászik a toronyba a belső lépcsőkön és te vagy, aki biztosítja, hogy a fény előtt ne legyenek egyáltalán szűrők. Képzeljük el együtt, hogy ez a fény olyan ragyogó és olyan fehér. Te vagy ennek a fénynek az őrzője, és te küldöd azt útjára. Te áldod meg és te ünnepled, pedig nem is tudod hová megy. Ó, lehet, hogy szándékoddal meghatározod az irányát ilyenformán: „Ma a Szudániakhoz szeretnék fényt küldeni.” Tudod, olyan sok gyász és halál van arrafelé, el tudod-e egyáltalán képzelni? Ez egy jó irány a fény küldéséhez, ugyanakkor jóváhagyod Istennek, hogy oda küldje, ahol csak szükség van rá az adott pillanatban. Gyakran a dolgok csak Isten által ismertek és a társkapcsolat által, amellyel rendelkezel, a fény eljut olyan helyekre, amelyet még elképzelni sem tudsz, segítve azokat, akik sötétben vannak és akikkel talán soha nem fogsz találkozni a Földön.

Vajon tudod milyen erővel bír ez, amikor csoportban teszitek? Újra csak elmondom, az emberiségnek kevesebb mint fél százaléka kell, hogy felébredjen és hasonlóan cselekedjen, ahhoz, hogy előidézze a változást – amikor majd a hírekben látjátok, amikor a Földön elmozdulások és változások kezdődnek, és a bölcsesség kezd a szabvány lenni. Olyan helyeken fogod látni, hogy megtörténnek a dolgok, ahol azelőtt soha sem láttad és csodálkozol, hogy történhet meg valami, ami ennyire szokatlan? Elárulom, mert ez a dimenziókon áthatoló fény az, ami előidézi, hogy a civilizációk változnak és hogy a nem megfelelő energiák és kormányzatok megbuknak. Kedveseim, tudnotok kell, hogy a bolygóért való munkát elvégeztétek. Ez volt az oka jöveteleteknek. És ez az igazság.

Ez volt Kryon üzenete ezalatt a 18 év alatt. A számmisztikában a 18 egy kilences szám. Így most ez egy befejezett üzenet. Az üzenet nem is sikerülhetett volna semmivel jobban, de még sok tanulni való van. Van aki úgy érzi, hogy ezt nehéz dolog megvalósítani, az is. De én tudom kik vannak itt, és azt is tudom mire vagytok képesek. És ezért nevezik ezt kísérletnek, kedveseim. Ezért hívnak benneteket megvilágosodónak.

Ez egy megfelelő nap lehet arra, hogy meggyógyulj, vagy nem? Mit mondjunk a csoport munkájáról itt a teremben? Pillanatnyilag azokhoz beszélek, akik itt vannak a teremben. Tudjátok, jelen van három ember, akiknek olyan dolog van a vérében, ami nincs kedvére. Én tudom, kik a jelenlevők. Mennyire szeretnétek, hogy segítsünk ezt megtisztítani… tulajdonképpen visszafordítani az Akashát? Ha ők jóváhagyják, megtörténhet. Ti hárman tudjátok kiről beszélek, és talán éppen most megadjátok jóváhagyásotokat ennek a többi angyalnak, hogy küldjenek nektek fényt. Megteszitek? A többiek a teremben nem kell, hogy tudják, kik vagytok. Így működik a kozmikus intelligencia.

Most pedig idehallgassatok, mindannyian. Mert a pillanat érett a gyógyulásra, az energiára, ami megváltoztatja az életeteket. Vizualizáljátok számukra a fényt. Engedjétek, hogy a kozmikus intelligencia tegye a dolgát. Csak vizualizáljátok a fényt hármuk számára úgy, hogy amikor kilépnek innen, másmilyenek legyenek. Jóváhagyásukkal másmilyen lesz a vérük. Vissza fog térni egy olyan helyre, ahol még nem volt fertőzött. Értitek, miről beszélek itt? A gyógyítás gyakran az idő visszafordításának a csodája… amely elviszi az egyént egy olyan helyre az Akasha energiájában, mielőtt még a betegség bekövetkezett volna. Ez megmagyarázza kedveseim, miért örök érvényűek a gyógyulások. A betegség soha nem tér vissza, mert soha nem is volt ott!

Én tudom kik vannak itt. Ez egy megfelelő időpont lehet a gyógyulásra. Ti hárman jóváhagyásotokat adjátok erre? Mert mi, a többiek a ti oldalatokon állunk, tudjátok? Ez egy megfelelő pillanat a család számára, hogy segítse a családot.

Ne feledjétek ezt a pillanatot. Mert egyikőtök éppen elmozdul és változik, most történik. Mi van a másik kettővel? Ó, az is közeleg. Be fog következni. Áldott az Emberi Lény, aki átkel a kételkedés hídján és rátalál a szeretetre, ami ott van. A megoldhatatlan megoldható. Fény van ott, ahol azt gondoltad sötétség volt és a tiéd lehet a csoda, amiért imádkoztál.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2006. 12. 03.