Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Kedves emberi lények, 4 tulajdonságát fogom átadni számotokra annak, amit egy segítő rendszernek nevezek, amely most elérhető a számotokra és ami újdonság. Átléptetek egy jelentős jelzésen 2012-ben és szó szerint azon fajta döntési pont első éveiben ültök most, amelyet más helyek más civilizációi elbuktak átlépni – de ti nem. Gondosan megvizsgáljátok és most ránéztek, öreg lelkek. Elmondtuk, hogy a lehetőség hógolyója legördült és jelen pillanatban is gurul. Ez a magasabb tudatosság hógolyója a Földön. Ezeket a lehetőségeket mi egy nagyobb kép szempontjából látjuk, mint ti. Ez sokkalta több annál, mint ahogyan azt bármelyikőtök is egyénileg látja. Ez vezette el a jóslatainkat hozzátok azzal kapcsolatban, hogy mi is lehet a következő lépés.

Bemutatom nektek a „gyorsító rendszert”. Lehetséges az, hogy a hitetek sokkalta erőteljesebb manapság, mint az valaha is volt korábban? Lehetséges az, hogy ez a láthatatlan erő, amely abból teremtődött meg, amit az elméteknek neveztek, óriási dolgokat tud elindítani körülöttetek? Képes megváltoztatni a környezetet, a testeteket és még többet is? Készüljetek fel néhány vitára és, hogy ezek utána is mindig lesznek. Azt akarom, hogy figyeljetek és dobjatok el mindent, amiről azt gondoljátok, hogy ismertek. Az első dolog, amiről beszélni fogunk, az a „veleszületett”.

A veleszületett

A veleszületett egy olyan intelligens testi rendszer, amely az intuitív gondolatokon alapszik. A veleszületett testi intelligencia nem az agyi szinapszisokból ered és ezt el is mondtuk nektek korábban. Egész közvetítések szólnak róla, így ha szeretnétek, visszanézhetitek őket. Az emberi agy jó abban, amit csinál. Ez egy mesteri kémiai számítógép, amely információt tárol és aztán amikor ösztökélik, visszaadja azt a számotokra a túlélés érdekében. Az agy segít számotokra eldönteni, hogy mit tegyetek legközelebb, a korábbi rögzített adatok alapján. Ez nem megérzés, ez számítás.
Az intuitív gondolat ráadásul nem olyan érzés, mint egy szinaptikus agyi funkció. Az olyan gyorsan jön és megy, hogy nem is vagytok biztosak abban, hogy egyáltalán ott volt-e. Ennek önmagában kellene elmondania valamit a számotokra. Itt másfajta kommunikáció történik és ez teljesen másként mutatja meg önmagát, mint ahogyan azt az agy gondolja. Mégis ez az, amit mi a tobozmirigy átjárójának nevezünk. Sokkalta bonyolultabb ennél, de most csupán sejtintelligenciának – a test veleszületett rendszereként fogjuk felcímkézni.

A veleszületett, az emberi érzékelésen belül egyre jobban és jobban meg fogja mutatni önmagát. Ez egy gyorsítás a számotokra és jobb, az eddigieknél nagyszerűbb intuitív gondolatokat teremt. A veleszületett valami olyat hív elő, ami most kezd el sokkal nagyobb erőforrás lenni a számotokra, mint az valaha is volt korábban. Ez pedig nem más, mint az emberi lény Akasha feljegyzése. Elmondtuk már ezt nektek korábban is. Az emberek elkezdenek majd emlékezni a legutóbbi alkalomra és az azelőtti időkre (az elmúlt életekre). Lehetséges az, hogy nem kell a nulláról kezdenetek minden alkalommal, amikor megszülettek? Más emlősöknek nem kell, de nektek igen! Lehetséges az, hogy felébredhettek és pontosan emlékezzetek azokra a fajta dolgokra, amelyek segíteni fognak nektek gyorsabban tanulni? Van értelme annak, hogy képesek kellene, hogy legyetek emlékezni mindarra a bölcsességre, amelyet a Földön leélt évszázadok alatt gyűjtöttetek össze?

El tudtok képzelni el egy olyan gyorsító rendszert, ahol a következő életöltőben felébredtek és nem kell keresztülmennetek a mostani a tévedéseken? Képzeljétek csak el! Képzeljétek el, hogy felébredtek és emlékeztek arra, hogy: „Itt vagyok újra! Igen, ez valóságos. Éltem már korábban.”. Képzeljétek el! A veleszületett a test azon része, amely figyel a hit korábbi bölcsességére. Előhúzza az Akashából és elkezdi átadni a számotokra a szükséges információt, mert tudja azt, hogy hisztek benne és ismeri az öreg lélek tudatosságát, amivel rendelkeztek, amelyik most megmutatja önmagát. Ez egy új gyorsító rendszer az új érzékelésekhez és egyben egy változás is az alapvető életstruktúrátokban. Ez csak az egyik a 4 rendszer közül.

A tobozmirigy

A 2. rendszer a spirituális tobozmirigy rendszere. Ez képviseli a fátyol túloldalával történő kommunikációt. A tobozmirigy az átjáró a Felsőbb-Énetekhez és ez a megérzést használja – veleszületettként – arra, hogy beszéljen hozzátok. A tobozmirigy segít nektek abban, hogy tudjátok, kapcsolatban vagytok. Namármost, figyeljetek egy pillanatra: hányan állnak kapcsolatban közületek? A válasz gyakran az, hogy: „Nos Kryon, néha azt érzem, hogy kapcsolatban vagyok a Szellemmel, néha pedig azt, hogy nem. Néha rossz a hangulatom és nem vagyok eléggé kapcsolatban.”. Szeretnétek egészen, a hét minden napján, minden órában, állandóan kapcsolatban lenni? Akkor, mikor rossz passzban vagytok, ahelyett, hogy az agy venné át a hatalmat és a szívvel kétségben és félelemben versenyezne, ahelyett legyen „összefüggő” a gondolatotok és a kommunikáció maradjon szélesre tárva. Mit gondoltok, a mesterek hogyan kezelték a stresszt? Szeretnétek ezt ugyanilyen módon kezelni? Amit mondani akarok nektek, az az, hogy létezik egy olyan gyorsító rendszer az emberi test tobozmirigyén keresztül, amely készen áll arra, hogy jobbá tegye a DNS-t és ebben a folyamatban nagyobb stabilitás áll a rendelkezésetekre. Ezt az „önkiegyensúlyozó tényező”-nek fogjuk nevezni. Az emberi lény képes lesz az azonnali kiegyensúlyozásra, függetlenül az adott helyzettől. Képesek lesznek elemezni azt és összpontosítottak maradni. Ez a fejlődés. Ez egy spirituális rendszer kedveseim, mert az Istennek hívott láthatatlan erő látja a hiteteket és elkezdi megváltoztatni a dolgokat az alapján, amit adtatok neki. Úgy hangzik ez, mint a mai nap témája? Ez benne van a természet minden egyes részében. Ez volt a 2-es számú.

Más élet a galaxisban

Namármost, lehet itt kezd el a dolog furcsább lenni a számotokra. Ezek az eszmék és gondolatok kissé ellentmondásosak, tehát figyeljetek alaposan és megkérem a társamat is, hogy lassítson le. Azt szeretném kérni tőle, hogy ezt pontosan és figyelmesen mutassa be, így nem lesz benne jelen semmiféle félelem.

Ha meglátogatnátok a kozmoszt és beszélnétek azzal az intelligens élettel, amely a bolygótokon lévő élet előtt már évmilliók óta odakint van, akkor az néhány más fogalmat adna át nektek átgondolásra. Hogyan mérik a különböző bolygókon lévő kulturális rendszerek az időt? A tietek a Napotokhoz kötött és „éveket” használtok. Ez nem fog működni a számukra. Hogy megteremtsetek egy értelmes időkapcsolatot mindannyiótok számára, szükségetek lenne valami olyanra, amivel általánosságban mindannyian rendelkeztek. Egy olyan egyenletességre, amelyet mindannyian megoszthattok – és tényleg van is egy ilyen.

Minden csillagnak és Naprendszernek egyenletes sebessége van, ahogyan azok a galaxis középpontja körül elmozdulnak. Nem számít, hogy merre vannak azon a lemezen, amely körbeveszi a középpontot, mindannyian egy pontos sebességgel mozdulnak el. Ez egy galaktikus mérték. Mivel ez egy állandó sebesség és minden csillag ezt tapasztalja meg, ezt fel lehet használni egy olyan időreferenciaként, amelyet mindannyian megértetek. Amikor az egyik csillagrendszer a másikkal beszélget, akkor azzal vannak összefüggésben, amit kozmikus évnek neveztetek el. De persze az „év” szó nincs a szótárukban, ők ezt fordulatnak hívják, amely a középpont körüli elforduláson alapul. Ez egy egyenletes időmértéke annak, hogy mennyi ideig is tart a Naprendszeretek számára, egyetlen fordulatot megtenni a spirálgalaxisotok középpontja körül. Tehát, ilyenje minden Naprendszernek van. Mit gondoltak, hány fordulatot látott már az emberiség kedveseim? A válasz az, hogy még egyet sem! Hozzávetőlegesen 230 millió földi évet jelent az, hogy egyszer megforduljon (ez egyetlen fordulat).

Namármost, azért mondom el ezt nektek, mert ez azt jelenti, hogy az űrnek vannak olyan részei, amelyekkel földön lévő emberi lényként korábban sohasem találkoztatok. Mivel egyszer sem mentetek még körbe, a Naprendszeretek teljes „útvonala” még felfedezetlen számotokra, beleértve azt is, hogy ott az űrnek milyen olyan tulajdonságai vannak, amikre nem is számítotok. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy most egy nagyon különleges „zónába” kezdtek el belépni, valamint azt, hogy amit elkezdtek megtapasztalni, az mindvégig el lett rendezve? Ez nem jóslás kedveseim, de mindig is ott volt a biztonság kedvéért az, amit mint emberi faj megteremtettetek. Helyénvalóan és tökéletesen volt időzítve. A számotokra létezik.

Az űr ezen új területén, amelybe az egész Naprendszeretek belép, másfajta fizika van képviseltetve. Ezt a tudósok egy újfajta sugárzásnak látják. A Naprendszeretek most lép ebbe bele. (Valójában egy olyan „felhő” típusból jöttök ki, amely korszakok óta veletek van és most épp azon vagytok, hogy megtapasztaljátok az életet nélküle.)

Az első lehetséges érzelem vagy reakció ezzel kapcsolatban a félelem, mert ez a sugárzás először elkezdi keresztezni a helioszférát (a Nap mágneses mezejét). A Nap mágneses mezeje az, ami a Föld bolygó mágneses mezejét is keresztezi. A mágneses mezőtök számos dolgot tesz meg értetek. Leárnyékol benneteket azoktól a számotokra káros dolgoktól, amit a Nap vet ki magából. De kiegészítőleg, egyben ez egyfajta kommunikációs folyamat is a DNS-etekkel, továbbítja a helioszféra bármilyen kvantumaspektusát közvetlenül az emberi testbe, a csoportos DNS-etek mezején keresztül.

25 évvel ezelőtt elmondtuk nektek azt, hogy a mágneses mezőre szükség van a Földön lévő élethez. Mostanra ez tudományos ténnyé vált. A DNS molekula nem egy kvantumrészecske kedveseim, hanem kvantum tulajdonságai vannak. (Egy olyan mezeje van, amely az elektronok perdületét befolyásolja egy kvantummezőben.) Ennek a tudományos ténynek egy kicsit többet kellene elmondania a számotokra arról, hogy mi is rejtőzhet ebben a nagyon különleges rendszerben. A testetekben egy olyan dolog van, amit mi összekuszálódott DNS mezőnek neveznénk, amiben százmilliárdnyi DNS molekula van és mind egyként ismeri egymást. Ezt a mezőt hívják Merkabának.

Ez az új sugárzás, amelyet elér a Naprendszeretek, arra lett megtervezve, hogy felfokozza a DNS-eteket. Ez egy gyorsító rendszer az emberi civilizációtok számára. Ha elhagyjátok a napéjegyenlőségek precesszióját, akkor egy olyan konstelláció következik, amelyről minden ős beszélt és még a saját vallási tanításaitok is úgy hivatkoznak rájuk, mint a nehéz, vagy a „végső időkre”. Ennek mind célja van. Meg fogja teremteni a lehetőségét annak, hogy képesek legyetek gyorsabban és erősebben továbbfejlődni egy háborúk nélküli világba. Új találmányok megjelenését fogja lehetővé tenni, a képességét annak, hogy megoldjátok a 3D-ben megoldhatatlan problémákat, amiben most vagytok és még többet is. Ez a 3. Ne féljetek ettől kedveseim! Lesz néhány tudós, aki annak fogja ezt látni ami – és lesznek mások, akik pedig meg lesznek ijedve tőle. Azt akarom, hogy tegyetek különbséget aközött, amikor meglátjátok és emlékezzetek rá, hogy beszéltünk erről itt nektek. A félelem megbénítja a nagyszerűségeteket!

A hegy

Az utolsó és a végső, a mellettetek lévő hegy szerepe (utalás a Shasta-hegyre). Lehetséges az, hogy a DNS-etek nem innen származik? Ha nem, akkor honnan? Ez Kryon egy visszatérő témája, amely pedig az, hogy a DNS-etek kb. 200.000 évvel ezelőtt meg lett változtatva, továbbá, hogy ez a spirituális teremtéstörténetetek. Elmondtuk nektek azt, hogy ezt a Plejádiak spirituális céllal tették meg, valamint, azt hogy ez várható és időszerű volt. Azt visszhangozza, hogy mire is lett a Föld megtervezve. A Nagy Központi Forrásból származik és szeretettel lett elvégezve.

A Hét nővér, a magszüleitek, elláttak egy ébresztő és egy gyorsító rendszerrel. Időkapszulákat helyeztek el bolygószerte, 24-et 12 párban. A Shasta-hegy a fele az egyik párnak. Ezek az időkapszulák, nem olyan elrejtett dolgok kapszulái, amelyeket az elmúlás elől tesztek el, hanem inkább olyan időkapuk, amiket a helyes időben megnyitva szétosztják a bölcsességet. A kapszulák időzítése nem az órához igazodik kedveseim. Figyeltek? Helyette, az emberi hithez és spirituális fejlődéshez lettek beállítva.

Úgy hangzik ez, mint egy téma? Ez az, amit 25 év óta mondunk nektek. Mit fogtok kezdeni ezzel? Az időzítés most van. Itt az ideje, hogy az öreg lelkek felébredjenek, létrehozzák a hit láthatatlan mezejét, előhúzzák az intuíció kommunikációját és az információt az Akashából. Elkezditek felismerni azt, hogy nagyobbak vagytok annál, mint amit bárki is valaha elmondott nektek róla. Nem mocskosnak születtetek, hanem fenségesnek! Még csak nem is a körülmények áldozatai vagytok, hanem inkább most már kormánnyal rendelkeztek az élet hajóján, amit megragadhattok és arra kormányozhatjátok, amerre csak akarjátok. Ez egy igazán új energia a számotokra!

Ez az a hit, amely együttesen a kinyílás felé fogja hajtani az időkapszulákat. Amikor ez megtörténik és az idő helyénvaló hozzá, akkor azt fogják átadni a számotokra, amit korábban elmondtunk nektek – a hiányzó fizikai törvényeket, találmányokat, hogy örökre vízzel és árammal lássanak el benneteket, illetve a kvantumlencséket. A kvantumlencsék egy cryoplazmatikus folyamatot használnak. Amikor ezt végleg elsajátítjátok és lekicsinyítitek (ahogyan azt korábban elmondtam nektek), akkor az első dolog, amit a tudomány észre fog venni az az, hogy az emberi lénynek kvantummezeje van! Az emberi Merkaba le lesz leplezve. Aztán állatokra, sziklákra és fákra fogják fordítani a lencséket és meglátják a kvantum életet mindenhol, még a levegőben is. Az élet új fogalma fog megnyílni a bolygó számára és a tudománynak át kell írnia az összes biológiai szabályt emiatt. Sarkon fogtok fordulni az ismereteiteket illetően egy olyan oldal felé, amit nem lehet alábecsülni. Ez egy gyorsítás egy olyanfajta tudományos fejlődés irányába, amely életben és egészségesen fog tartani benneteket évtizedekig, vagy tovább, mint amit most megtapasztaltok. Lassan ki fogtok mozdulni a 3D-ből egy magasabb tudatossági és éberségi állapotba. Ez a tudatosság sok problémát meg fog oldani.

A hegy korszakok óta rejtélyesnek tűnt és még az itt élő ősök is érezték ezt. Ez az, amiért itt akartok lenni, nem igaz? A hegy beszél és azok energiája van itt jelen, akik erre az időre vártak! Ez egy gyorsító rendszer a számotokra!

Ami végül eljön, az nem korlátozódik csupán az olyan átadott találmányokra, mint a készülékek, vagy az új technológiák, mivel ez nagyobb dolog annál. Az érkező technológia valóban az egészséges táplálék korlátlan növesztéséért, az ivóvízért és áramért van, de a „valódi” jövőben meg fogjátok érteni azt, hogy ha valamit engedélyeztek, akkor az belemegy a DNS-etekbe és kiteljesedik. Tehát új öntudatosságotok lesz. Az emberek elkezdenek a skatulyán kívül gondolkodni, sorjában megoldva a Föld problémáit és kezdenek diplomásként kikerülni a túlélő és a versengő üzemmódból. Másképpen fogják látni a többi emberi lényt. Ez az este üzenete.

Összesítés

Azt akarom, hogy megértsétek ezeket a dolgokat kedveseim. Azt szeretném, hogy higgyetek mindezekben, nem számít, hogy mennyire szokatlannak, vagy furcsának tűnnek. Itt van egy rendszer, ami valóban létezik. Többek vagytok, mint egy biológiai rendszer tudatossággal és sejtszerkezettel. A teljes rendszer olyan dolgokat foglal magában, amelyeket talán furcsának és szokatlannak gondoltok, de ez a gondolkodás fejlődésének a része – a láthatatlan dolgok megfontolása, talán még az elképesztőeké is.

Mostanában tettem egy kijelentést, hogy a dolgok soha nem kerülnek vissza a „normális” állapotba, mert a „normális” megváltozott. Mit gondoltok, mit gondolt az orvostudomány, amikor bemutatták a baktériumok fogalmát? Gondoljátok csak el – láthatatlan kis teremtmények, amik tényleg meg tudnak ölni benneteket! Milyen érdekes, milyen ezoterikus! Milyen nevetséges! Kinevették és képtelen feltevésnek hívták! Aztán a mikroszkópok feltalálásával, visszaigazolást nyert és ma ez általános ismeret. Nos, azt akarom mondani nektek, hogy itt láthatatlan dolgok vannak egy olyan jóindulatú rendszer részeként, amely azért van itt, hogy segítsen és támogasson. Ezek aktiválásának az elve, a hit tudatossága. Ismételten, ez „képtelen feltevés” mindaddig, ameddig valami hamarosan megérkező dolog vissza nem igazolja azt.

Egyre több és több emberi lény kérdezi meg a saját tudatosságát és veleszületettjét, hogy: „Több is van annál, mint, amit elmondtak?”. Akkor elkezdenek figyelni, de nem egy hangra, hanem a veleszületettől származó intuitív információra. Elkezdik érezni a hűvösséget, befogadni a visszaigazolásokat és előre mozdulnak el. Sok-sok olyan kommunikáció van köztetek és a sejtszerkezetetek között, melyek felfedezésének a küszöbén álltok. A veleszületett jól fogja ezt támogatni. Segíteni fog balra fordulni, jobbra fordulni és tudja azt, hogy mi valóságos és mi nem az. Segíteni fog leellenőrizni az üzenet tisztességességét, ami egy olyan székben ülő embertől származik, aki a fátyol túloldaláról közvetít.

Ne fogadjátok el a szavaimat ezzel kapcsolatban. Azt akarom, hogy önmagatok ellenőrizzétek ezt le, bármilyen módon, ahogyan csak tudjátok és csak akkor, amikor készen álltok rá. Ez az egyéni, nem pedig a csoportos hitetek, ami a változást fogja okozni a bolygón. Milliónyi olyan van bolygószerte, mint ti, aki éppen most ébred fel és hozza meg az ilyen fajta „tudatos” döntéseket. Ez egy olyan közösség, aminek nincs központi irányítása, nincsenek tanításaik, nincs látnoka, nincs finanszírozása és nincsenek imádkozási szabályaik. Ez az új ember, aki intuitívan tud a belső sámánról.

A Nagy Központi Forrásból származó energia, minden egyes emberi lényben benne van és azonos. Néhányan ezt Szellemnek, néhányan pedig Istennek hívják. A Föld egy olyan monoteista bolygó, amely egy Istent ünnepel. Végül, itt az ideje meglátni azt, hogy minden, ami az egyetlen forrásból érkezik – abból, ami belül van – gyönyörű és mindenkiért létezik. Itt az ideje kiegyenlíteni a különbségeket és elmozdulni előre.

Kryon vagyok, az emberiség szerelmese. Az igazat mondom el ma este nektek, azon hegy árnyékában, amely az isteniségetek magjait tartalmazza.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2014. 06. 14.