A hazautazás napja

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez egy régi, megszokott üdvözlés, ugye? 25 éve határozzuk meg a Mágneses Háló elmozdulását, amely szeretne felkészíteni benneteket arra a lehetőségre, amit látunk. Még mindig Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól, most mégis úgy érzem, hogy Kryon vagyok ugyan, de az Emberi Szolgálattól. Mindezekben az években figyelemmel kísértük a lehetőségek kifejlődését, így léphettétek át azt a határt, amelyet az ősök megjövendöltek és eljöttetek az új energiába. Abba az energiába, amely újabb, mintsem gondolnátok. Az ősök jövendölése a magas szintű tudatosság lehetőségéről szólt, és hogy az északi egybe olvad a délivel – ez egy hasonlat, amely a bolygó kundalini mozgását foglalja magában. Azért beszéltünk nektek az emberi lényen belüli kundaliniről, mert a szaporodásra is gondolnotok kell – egy újfajta ember kiegyensúlyozott megszületésére. Ez a bolygó újbóli kiegyensúlyozásának és átkalibrálásának a hasonlata. Ez most kezdődik és indul el a magok elültetésével.

Az emberi lények gyorsan akarják az eredményeket. Elmondtuk ezt korábban. Ezzel kapcsolatban néha egyfajta lelki naivitás tapasztalható. Akárcsak az a földműves, aki nem ért a terményeihez – aki az egyik napon elveti a magokat és másnap reggel már ki is szalad, hogy megnézze mekkorára nőttek. Azok hetekkel később kezdenek el csak kibújni és további hetek múlva kezdenek el majd egyre magasabbra növekedni. Türelem. Miután a Föld is érintett benne, és az emberi tudatosság körül is fejlődnek a hálók – ott ahol az emberi természet új vágyai megfigyelhetők és láthatók, és ahol ezek lassú átalakulása elkezdődik. Ez az első év. Öreg lélek, ezek azok az energiák, amikre vártál. Lehet, hogy nem érzed ezeket, de fogod. Ez a lehetőségek ideje, felragyog a nap és a fény erősebbé válik.

Jelen pillanatban az ebben a bolygóban lévő sötétség, mélységeiben megmutatja meg önmagát. Ez a végső csatátok a régi energiával – az új ember megszületése. A csata el fog tartani még egy darabig. A híreitek nézése során nem szeretném, hogyha csak a rosszakra figyelnétek. Azt szeretném, ha felismernétek azt a koncepciót, amit 25 éve itt adtunk át nektek. Azt mondtuk, hogy a sötétség harcolni fog a fénnyel és a régi energia haldoklásának ezen utolsó napjaiban, látszólag erőssé fog válni, ahogyan az utolsó lélegzetvételért erőlködik, hogy megnyerje a csatát. Nézzetek csak utána, mert egyre csúnyábbá és visszataszítóbbá válik a dolog! Csak a tények kedvéért: ez a régi energia hosszú ideje itt van. Harcolni akar. Létezik egy bizonyos fajtája az emberi tudatosságnak, amely a régi energiába lett belefektetve. Nem akarják elveszíteni a Föld birtoklását. Nem akarják elveszíteni az erőt, amivel rendelkeznek. Ez a bank és a teljes pénzügyi világon keresztül áramlik át és terjed szét. Nem akarják elveszíteni ezt. Oly sok dolgot irányítanak. Erőforrásokat, sőt még az egészségügyet is ők irányítják. Látni fogjátok ennek az összeomlását. Ezek a becsületességet nélkülöző szervezetek harcolni fognak veletek. Mindig kapcsolatban voltak egymással, mindig uralták a helyzetet. Összehangoltan támogatják egymást, és mégis elveszítik a csatát. Ez volt az üzenet – és ezt történik most épp, láthatjátok a híreitekben. Ez a kezdet.

A magok az első évben kerülnek elültetésre. Namármost öreg lélek, továbbra is el fogom mondani ezt újra és újra neked, így lesz toleranciád és türelmed valami olyan dologhoz, ami több időt fog igénybe venni, mint amennyire azt szeretnéd. Érdekes, ahogyan visszatekintetek. Mit tettetek 10 évvel ezelőtt? Néhányatok számára ez mintha csak tegnap lett volna. Igazán nem tűnik tíz évnek. Mostantól számított tíz év múlva, viszont talán lehet, hogy nem is fogtok emlékezni erre a találkozóra, és nem fog úgy tűnni, mintha annyi év telt volna el. De most, a termény elkezd virágba borulni. Az új tudatosság elkezdi megmutatni önmagát. Felismeritek, hogy megnyerhetitek a csatát. Van egyfajta egyezség a bolygó tudatosságában, amely különbözik bármitől is az emberi történelemben. Többé már nem vagytok versengő társadalom. Felismeritek a kapcsolataitokat egymással. Az első lépés a béke megteremtése a Földön. Egy időszaké, amikor sosem kezdeményeztek többé olyan háborúkat, mint azelőtt. Igen, lesznek nézeteltérések, igen, lesznek filozófiai viták az országok között, de az egymás meggyilkolásának gondolata olyan lesz, mint a barbarizmus. A földi béke lesz az elő lépés. Már megtettetek vagy 50 évet világháború nélkül – talán még többet is –, lehet, hogy megtesztek további ötvenet is. Mennyi időbe fog telni, mielőtt visszanéznétek és az mondanátok, hogy: „Igen, értjük már! A háború többé már nem egy opció.” Lesz pár ország, akik lehet, hogy visszahúznak majd benneteket. Figyeljétek csak meg majd a bolygó többi részének a reakcióját, nem fognak hozzájuk igazodni. A régi szövetségek szétmorzsolódnak. Azok szövetsége, akik békét akarnak, több lesz, mint a bolygó 90%-a. Ezek a dolgok lassan történnek meg. A gyermekeitek és az ő gyermekeik látni fogják ezt, a következő életetekben pedig ti is élvezni fogjátok őket.

Amikor végül felismeritek azt, hogy a tudatosság elmozdult és megváltozott, akkor néhány találmány el fog indulni felétek, és azok a legcsodálatosabb formájukban lesznek átadva a számotokra. Mélyreható, jelentős találmányok érkeznek. Technikai jellegűnek hívnám őket, de nem azok. Minek neveznétek azt a találmányt, amely a spirituális valóságot jeleníti meg? Technikai vagy spirituális? Egy olyan találmány, ami felfedi a spirituális igazságot – az egy mélyenszántó, jelentős dolog. A feltett kérdés újra csak ez: miért kell erre várnia az emberiségnek? Meg fogom adni a választ rá, így a saját nyelveteken hallhatjátok azt újra. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket fel kell fedni számotokra a fizikában. Ennek meg kell várnia egy magasabb tudatossági szint elérését, mert úgy jóval kevésbé vagytok hajlamosak fegyvert csinálni belőlük. Nem lesz benne a tudatosságotokban, hogy bombaként használják fel őket. Helyette forradalmi újdonságok lesznek, és fel fogják fedni az emberi lényen belüli kvantummintázatokat.

„Kryon, köntörfalazva beszélsz! Tényleg így gondolod?” Itt van egy kihívás: menjetek vissza az időben velem, úgy egy száz évet. Találkozzatok valakivel az utcán és magyarázzátok el neki az internetet! Sok szerencsét! Nem ismerhetitek azt, amiről nem is tudtok! Az internet számítógépes tudást igényel. Értitek azt, hogy a számítógépek előtt, kellett, hogy legyen valamiféle technika a számításokhoz – szükség volt bizonyos fajta elektronikai paraméterekre, még az előtt. Lehet, hogy négy felfedezésen is keresztül kellett menjetek azért, hogy elérjétek azt az egyet. Nem beszélünk köntörfalazva. Még nem rendelkezünk a jövővel, de tudjuk azt, hogy mi következik, mert láttuk már korábban.

A „Hazatérés” című könyv sok évvel ezelőtt íródott. A társam alig tudja felismerni akkori önmagát és emlékezni arra az időre, amikor ez közvetítve lett. Mégis ez határozza meg az új emberi lényt. A könyv pontosan úgy határozza meg az új embert, ahogyan azt ma tanítjuk. A könyv az „első év utáni” emberi lényről szól. A jóslatok valóságosak azzal kapcsolatosan, hogy igazából mit is tudtok kezdeni az életetekkel – beleértve egy jelentőset is. Elkezdeni képessé válni arra, hogy megváltoztassátok az életeteket. A DNS-etek el fog kezdeni kivirágozni. Ez a mag elültetésének hasonlata. El fog kezdeni jobban működni, nagyobb hatékonysággal, elérve a 44%-os szintet. A 44 nem egy olyan mesterszám, amit már beazonosítottatok. Nos, már rendelkeztek a felhatalmazással, hogy összerakjátok a két 4-est, ami elhozza a 8-at. A 8 körüli számmisztika a megtestesülés, és a szellemi bőség. Ez az, ami felé haladtok. Ez tovább fog tartani, mint ahogyan azt akarjátok. Legyetek hát türelmesek! Ne essetek kétségbe! Ti vagytok ennek az új energiának az előfutárai ezen a bolygón. Erre vártatok. El fogjuk ismételni még egyszer. Ez nem nagyapáitok ezotériája, ez nem nagyapáitok új korszaka. Ti vagytok az elsők, akik megtapasztalják ezt. Hozzá kell szokjatok majd az új paradigmákhoz. Csodálatos, új szerszámokat hoznak el számotokra, ha úgy akarjátok. Készen álltok rájuk?

Nos, örültök-e annak, hogy mindez ilyen lassan mozdul csak el? Mert lassan kell, hogy elmozduljatok e felé! Figyeljetek rám kedveseim! Amit ma megtanultok, arra ébredtek fel holnap. Hadd beszéljünk őszintén hozzátok. Meg fogtok halni majd ebben az életben, és amikor újraszülettek a bolygón, akkor emlékezni fogtok arra, amit ma tanultatok. Az új DNS részben átviszi az Akasha tudását és bölcsességet a következő életbe. Ti vagytok az utolsó ilyen fajta öreg lelkek. Amikor legközelebb felébredtek, többre fogtok emlékezni abból, hogy kik is voltatok, és soha többé nem fog kelleni újra megtanuljátok azt, amit ebben az életben már megtanultatok. Ez az ígéretünk a számotokra.

Nézzétek meg az unokáitokat! Ők már elkezdik mindezt magukra ölteni. Már emlékeznek olyan dolgokra, amiket nem kellene tudniuk. A bölcsesség egy olyan kivonatát hordozzák, amellyel nem kellene, hogy rendelkezzenek – ők a magokból kikelt palánták. Mindezek a folyamatok itt vannak előttetek, hogy láthassátok. Lassabbak, mint amilyennek akarjátok. A ti döntésetek, hogy részt vesztek-e bennük vagy sem, de amikor vettek egy pillantást belülre, és megkérdezitek önmagatokat a spirituális józan észről, akkor azt fogjátok találni, hogy a lelketek nagyon, de nagyon is boldog azzal kapcsolatban, ami történik. Hány életöltőt szenvedtetek azért, hogy elérkezzetek erre a helyre? Túl sokat… de most megérkeztetek. Kezdjétek el tanulni az új módszereket! Ne hagyjátok, hogy a változás frusztráljon benneteket! Mindig érezzetek bennünket magatok körül! Használjátok az intuíció térképét! Ez az új iránymutatás az emberiség számára.

El tudjátok képzelni azt, hogy minden ember ugyanarra az egyfajta iránytűre reagáljon? Amint a DNS elkezdi megnövelni a hatásfokát, és a tobozmirigy elkezd szélesebbre kitárulni, akkor az intuíció is elkezd majd mindenki számára tisztábbá válni – még azok számára is, akik nem spirituálisak. Spirituális gondolataik lesznek. Bölcsebbekké válnak az őseiknél, ahogyan megteremtenek egy olyan bolygót, amiről ti addig egyszerűen csak álmodtatok. Elmondtuk nektek korábban: a mai világ összes problémája – a holnap történelme. Ezek nem lesznek már problémák holnap, mert olyan szintű bölcsességgel oldjátok meg őket, amivel ma még nem rendelkeztek. Az olyan egyszerű dolgok, mint a túlnépesedés, többé már nem lesz gond. Ki fogjátok ezeket találni. Egy olyan tudatosság lesz jelen, amely meg fogja ezt oldani. A mindenki számára elérhető ivóvíz, egy könnyedén megoldható technikai szituáció lesz, olyan dolgok segítségével megvalósítva, amelyekkel még nem rendelkeztek. A levegőből történő energia megteremtése a tiétek, hatalmatokban áll majd, hogy rendelkezzetek vele. Ez mindenhol létezik körülöttetek. Minden, amit csak tennetek kell annyi, hogy megvárjátok, amíg a magok kibújnak.

El tudjátok képzelni azt, hogy ezek a dolgok meg lesznek oldva? El tudtok képzelni egy olyan időt, amikor a kórházak csökkenteni fogják a személyzetük létszámát, mert nem lesz annyi beteg ember? Épp most adtam át számotokra a jövőt. Néhányan közületek azt gondolják, hogy ez bolondság, sületlenség. Nos, ott lesztek, és visszatekinthettek majd. Talán még ezt a közvetítést is megtalálhatjátok, és lejátszva azt egy régi és ősi berendezésen, az igazság majd a szemetekbe elé tárul. Minden, amit ma mondtam nektek, meg fog valósulni. Ez a potenciális lehetőség. Ez az, ami felé lassacskán az irányt vettétek. Kedves emberi lény, befejezésként azt szeretném, ha a tényezők közül kizárnátok az időt. Az segíteni fog átlendülni a türelmetlenségeteken. Ne akasszátok szegre a valóságotokat! Tartsátok meg az ezen a bolygón lévő szeretet potenciálját és lehetőségeit, tudván, hogy valamilyen formában úgyis ott lesztek, hogy megtapasztaljátok azt. Szolgáljatok alázattal, és ápoljátok nagy igyekezettel a friss hajtásokat! Ezért vagytok itt. Életöltők óta hordozzátok a magokat. Most itt az idő, hogy megcsináljátok végre a munkát!

Kryon vagyok, és mindezek alatt veletek is maradok.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2014. 09. 21.

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon