Kedves Kryon!

Te azt mondod, amíg itt a Földön vagyunk, mi isteni tulajdonsággal kiegészített biológiai lények vagyunk és hogy más világokban nincs meg ez a kombináció. Akkor úgy gondolom, a kérdésem az lenne hozzád, hogy mik is vagyunk mi valójában? Ha léteznek olyan világok, ahol csak a biológia létezik és van egy olyan dolog, hogy isteni tulajdonság, de ez a kettő nem mindig jár kéz a kézben olyan módon, ahogyan itt, miért van ez és mik vagyunk mi, amikor nem itt vagyunk?

Hol van a mi otthonunk? Azt mondod, hogy színeink alapján ismernek majd bennünket, hogy részt vettünk ebben a tapasztalásban, de hol lesz majd ez? És ki lesz az, aki majd felismer bennünket? Olvastam az „Értékes gyöngyben”, hogy Isten azt mondta Mózesnek: „Nézd csak, ez az én művem és dicsőségem, hogy elhozzam a halhatatlanságot és az örökkévaló életet az embernek.” Kíváncsi vagyok, hogy ez azt jelenti-e, hogy a mi munkánk az, hogy elérjük annak a megvalósulását, hogy mi örökkévalók és halhatatlanok vagyunk és hogy mi vagyunk Isten. Kíváncsi vagyok, hogy miért léteznek olyan világok, ahol nincs jelen az isteni tulajdonság, csak biológia és vajon ez azt jelenti-e, hogy valahol a létformák sokkal primitívebbek, mint az emberek? Miért léteznének olyan világok, ahol az emberek nem intuitív módon élnek és nem részei a Teremtőnek? Sok kérdést teszek fel tudom és ez már évek óta így megy!

Nekem még most sem világos a magyarázatod, miszerint az emberek Isten részei, de vannak más dolgok/lények az Univerzumban, amelyek nem azok. Érzem, hogy Isten teremt mindent, ezért minden dolog része Istennek.

Legelőször nézd át ezt a kérdés-választ: Dualitás – és, hogy ez mit jelent az Univerzumnak. Mert ezt már sokszor elmagyaráztuk és itt most nem fogjuk újra elismételni. Ti intuitív módon éltek és részei vagytok Istennek. Amikor végre megszabadulsz attól a gondolattól, hogy Isten valahol máshol, az égben van és helyette megérted, hogy te itt Isten egy eleven darabkája vagy, aki teszi a maga dolgát, akkor már nem kell majd viaskodnod a „miértekkel”, ahogy azt most teszed.

Valójában, azzal a ténnyel nincs problémád, hogy a Földön létezik biológia spirituális rendeltetés nélkül. Ti olyan biológiai lények vagytok, akiknek a DNS-ében ott az isteni természet. Az egyéb biológia pedig támogat benneteket és egyszerűen léteznek, hogy Gaiát egyensúlyban tartsák. Vajon nyomaszt, hogy a méheknek és a rágcsálóknak nincsenek ugyanazok a sajátosságai, mint neked? Ők úgy vannak itt, mint „a bolygó rendszerének” részei és ők is „Istentől valók”. Az élet nyílvánul meg rajtuk keresztül és fontosak a rendszerben. De ők nem Isten felséges részei, amelyek reinkarnálódnak, azzal a céllal, hogy segítsék az Univerzumot. Ők egyszerűen egy támogató rendszer számotokra.

Ugyanígy van ez az Univerzumban. Vannak intelligens lényekkel benépesített bolygók, amelyek egyensúlyozóként működnek az Univerzum rendszerében, de tőletek eltérően nem részei egy felséges tapasztalásnak. Nem rendelkeznek isteni lenyomattal és nem reinkarnálódnak. De az élet részei és tiszteletnek örvendenek... de nem olyanok, mint ti vagytok. A Föld az egyedüli bolygó, ahol hozzátok hasonló lények élnek. Ti vagytok az egyedüli hely, ahol bolygóként, választási lehetőséggel rendelkeztek a saját rezgésszámotok felett, sőt, ha akarjátok, meg tudjátok változtatni az időkeretet, amiben éltek. Ti vagytok az egyedüli lények, akik, ha úgy döntenek, el tudják érni a spirituális mesterlétet. Ti vagytok az egyedüli lények, akik képesek olyan gondolatokat gondolni, amelyek meg tudják változtatni az anyagot, vagy saját belső DNS folyamatok által megszüntetni a betegséget a sejtjeitekben. Ti vagytok az egyedüli bolygó, ahol szabad választás van, az általatok hozott döntések mégis hatással lesznek a többi bolygóra! Ti vagytok az egyetlen olyan emberiséggel benépesítve, amelyik születésétől fogva hisz a halál utáni életben és akiknek maguk a génjeik hordozzák a kódot, ami keresi Istent! Képzeld csak el, hogy az összes bolygó egy jármű, de ti vagytok a kormánykerék. Vajon panaszkodnál, hogy miért nem kormánykerék az összes többi is? Nem. Minden résznek megvan a saját rendeltetése a rendszer területén belül.

A többiek olyan messze vannak tőletek, hogy legtöbben soha nem fognak tudni rólatok. Jól el vagytok rejtve, mivel rendszereteknek egy Napja van (a legtöbbnek kettős, mivel az mozdítja elő az élet fejlődését legkorábban egy rendszerben). A ti másik Napotok nagyon régen elveszett. Azok, akik képesek meglátogatni benneteket, nagy kockázatot vállalnak, mert tudják, hogy maguk a gondolataitok és a félelem megégetheti őket! A vicc az egészben, hogy ti féltek tőlük és nem vagytok tudatában saját erőtöknek.

Néhányat elvisznek közületek és megpróbálják kideríteni, mitől „működtök”, de több mint 100 év után, lassan feladják. Annyira mások vagytok interdimenzionálisan, csakhogy ők ezt a részt nem látják. Az erőtöktől le vannak nyűgözve... attól az erőtől, amiről mi folyamatosan beszélünk, de amit ti tagadtok, még a kérdéseitek terén is.

Isten azt mondta Mózesnek: „Nézd csak, ez az én művem és dicsőségem, hogy elhozzam a halhatatlanságot és az örökkévaló életet az embernek.” Kicsoda Isten? Hát te vagy. Ezért, az a feladatod, hogy felfedezd a mesterlétet önmagadban, olyan mértékben, hogy összeolvadj isteni mivoltoddal. Ezért hívjuk mi ezt felemelkedésnek.

Hol van az otthon? Nem úgy van, ahogy gondoljátok. Úgy gondolod, hogy ez itt a munka és, hogy valamikor majd mentesülsz ettől? Nem értitek. Sorban álltok azért, hogy idejöhessetek! Amikor nem itt vagytok, egyáltalán nem is „helyen” vagytok, hanem egy „állapotban”. Ez interdimenzionális és bonyolult elmagyarázni bárkinek is, aki ezt olvassa. Hova megy a szeretet, amikor nincs használatban? A „szeretet-szekrénybe”? Az égben nincsenek kastélyok, vagy 72 szűz, vagy a békének egy „helye”. Ti vagytok a béke! Ti vagytok a szeretet! Ti Isten darabkái vagytok, akik a Földön éltek, és valósítjátok meg feladataitokat, akik vágyakoztak arra, hogy itt legyenek és akik az Univerzum legnagyobb kihívásain dolgoznak.

A színek, amelyeket visetek „tapasztalásaitok jelvényei”. Interdimenzionális állapotban minden entitás látni tudja mindazt, ami vagy, hogy merre jártál, az Univerzumot, ahonnan indultál és a csoportot, ahova tartozol... mindez olyan, mint egy könyv, és azonnal „látható”. Hát ezt értjük mi az alatt, hogy a színeid alapján mindenki tudni fogja, ki vagy. És amikor nem a Föld bolygón munkálkodsz, akkor azzal vagy elfoglalva, hogy vezeted azokat, akik épp ott vannak. Ez nem az első alkalom, hogy ezt csináljátok, mert ez egy olyan szakosodott csoport, akik ezt tették az Univerzumokért a múltban és teszik azokért, újra meg újra, amelyek még csak ezután lesznek megteremtve (lineáris utalás).

Legyél nyugodt és tudd, hogy te vagy Isten. És akkor mindezek a kérdések elfogynak majd és újak bukkannak fel:

  1. Mit tehetek azért, hogy felfedezzem az isteni természetet itt belül?

  2. Hogy tudok békét teremteni a Földön, isteni sajátosságaimat használva?

  3. Hogy tudok hosszabb életet élni, úgy, hogy jelen állapotomban maradok és így többet tudok tenni a bolygóért ebben a kritikus időszakban?

  4. Mit kellene tudnom, ami fokozná az isteni természetem és fényt juttat olyan sötét helyekre, ahol arra olyan nagy szükség van?

  5. Hogyan teremthetek békét az elmémben, annak ellenére, hogy lineáris vagyok, de a kérdéseimre mégis kaphatok nem-lineáris válaszokat?