Kedves Kryon!

Brazíliából írok. A semleges gondolatmintával kapcsolatosan van kérdésem. Ha olyan karmával érkezünk, melyet meg kell élnünk ahhoz, hogy ledolgozzuk, mi történik akkor, amikor semlegesítjük? (Ha jól értem, nem megváltoztatjuk, csak semlegesítjük.) És mi történik akkor, mikor eltávozunk a Földről? Le kell még utána dolgoznunk?

A másik kérdésem az, hogy ha karmánkat semlegesítjük, mi történik azokkal az emberekkel, akiknek velünk kapcsolatos karmájukon kell dolgozniuk? Például: van egy fiam és egy lányom, akiknek meg kell élniük és le kell dolgozniuk velem kapcsolatos karmájukat. Mielőtt megszülettek volna, hogy ezen a karmán átdolgozhassák magukat, egész biztos megállapodtunk, vagy szerződést kötöttünk. Mi történik az ő karmájukkal, ha én semlegesítem az enyémet?

Drága barátom!

Megint intellektuális elemzés tárgyává tettél valami nagyon is egyszerű és alapvető dolgot. Amikor valaki azt mondja neked: „szeretlek”, akkor is elemezni kezdesz? Jól figyelj: a semleges gondolatminta „engedély a múlt semlegesítésére” (Lásd: A semleges gondolatminta (feloldás) igénylése). Olyan eszköz, melyet azért adományozott nektek a Szellem, hogy ha kívánjátok, élhessetek vele. Ez teljes mértékben, legapróbb elemeiben megváltoztatja interdimenzionális DNS-eteket, melynek felépítését egy a régi energiára jellemző feladat, a karma megoldásának (a karmátok kidolgozásának), szándéka határozta meg. Amikor a semleges gondolatmintáért folyamodtok, egy mély és mindegyikőtök esetében más módon lezajló folyamat veszi kezdetét. Vannak, akik érzik, hogy valami történik velük és vannak, akik nem. Karmátok abban a pillanatban törlődik, amikor kifejezitek szándékotokat a változásra. De azok is változnak, akiknek veled volt karmájuk. Ez a te szempontodból talán nem tűnik „helyesnek” – pedig már egy évtizede tanítjuk nektek, hogy egy „csoport” vagytok. Semmi, amit önmagatokért tesztek, nem független a többiektől. Minden, amit önmagatokért tesztek, megváltoztatja magatok körül az energiát. Azt a példát hoztuk nektek, hogy ha rendszeresen egy bizonyos teniszpartnerrel teniszeztek és egy naptól kezdve partneretek többé nem jelenik meg a megbeszélt időben a pályán, akkor egy bizonyos számú eset után ti sem fogtok többé megjelenni a pálya mellett.

A Karma összetett dolog, de valóban így működik. Ha saját karmádat törlöd, akkor azoké se marad érintetlen, akiknek a karmája veled kapcsolatos volt. Mindez egy grandiózus rendszer része, mely szerint azzal, ha magadnak segítesz, segítesz a bolygónak is. Amikor pedig eltávozol, majd ismét visszatérsz, a karma nem jelenik meg újra. Nincs olyan szabály, mely kimondaná, hogy újra meg kell élned a dolgokat. Ahogy megváltoztatod DNS-edet, a változtatás ismérvei részét képezik lelkednek és az Akasha lemezeknek is.

Jusson eszetekbe: nincs eleve elrendelés, csak késztetések, hajlamok vannak. Amikor földi tapasztalásaitokat megkezditek, mindössze bizonyos potenciálokkal rendelkeztek. Ezek olyan hajlamaitok, melyeket előző életeitek cselekedetei, s az ott tanultak generáltak. Arra várnak, szinte könyörögnek, hogy változtassátok meg őket! Kezdjetek hozzászokni a gondolathoz, hogy dinamikusan programozott angyalok vagytok, akik abban a – mostani helyzetükben ugyan helyesnek tűnő, mégis alapvetően hamis – hitben élnek, hogy életüket nem ők irányítják. Elsajátítandó leckéitek annak felismerésében állnak, hogy bármikor, amikor csak akarjátok, megváltoztathatjátok életeteket. A semleges gondolatminta egyike a legelső eszközöknek (a sok közül), melyekről elmondtuk nektek, hogy DNS-etek spirituális részeire közvetlen befolyással vannak.

Amikor ezt első ízben kifejtettük nektek, metafizikai tanítóitok közül sokan támadták, egyesek kifejezetten a gonosz művének titulálták. Elfogultan védelmezték álláspontjukat, mely szerint „a karmát le kell dolgozni”. De nem így van. A karma csak a kezdő energiát szolgáltatja és nem többet. Szerintetek mi célt szolgálna az, ha Isten elvárná tőletek: vállaljátok a földi megtestesülést úgy, hogy közben nem rendelkeztek a szabad döntés jogával? Hiszen így csak saját múltatok rabszolgájaként élhetnétek. Gondolkozzatok el ezen!

Ti vagytok felelősek mindenért: egészségetekért, szerelmi kapcsolataitokért, lelki békétekért, azért, hogy milyen hosszú lesz életetek és igen... még múltatok energiájáért is. Ha nem hisztek ebben, akkor soha nem hidaljátok át azt a távolságot, mely mostani helyzetetek (négydimenziós valóságotok) és a rendelkezésetekre bocsátott interdimenzionális energia között feszül. Életetek irányítására felhatalmazott, erőteljes Emberi Lények vagytok, Isten részei, az univerzum nagy tervének részesei.