Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Néhány alap dologgal fogjuk kezdeni. Az emberi tudatosság összetett. Eljön majd egy nap, amikor a tudományotok az emberi tudatosságot, a fizika egyik ágának fogja tekinteni. Ez azért van, mert az nem követi az ismert lineáris fizika, de még a kvantumfizika mintáit sem. A tudatosság, egy szerkezettel rendelkező szinkronizált energia. Kvantum mintája van (ahogyan azt végül ki is találjátok majd), de nincsen logikus szabályrendszere. Helyette elfogult az egyéni emberi lény Akashája szerint. Ez bonyolult és csak ez van szinkronizálva. Összefüggő energia, ami arról ismert, hogy saját napirendje van. Saját személyisége és képessége van arra, hogy kommunikáljon. Tehát ez az „élő fizika” tanulmánya. Amióta az emberi tudatosság a lélek tulajdonságait cipeli magával, már helyettesíteni tudjuk a „lélek tudatosságával”, mint ugyanazzal a dologgal, mivel ezek egyek és ugyanazok.

A lélek kommunikáció fajtái

Ezen „élő fizika” irányába, illetve irányából érkező kommunikáció meghatározásának a megpróbálása, túlhalad bármilyen megértett tudomány határán. Arra szólít fel titeket, hogy másképpen gondolkozzatok mindenről. Alapvetően kétféle gondolkodási mód létezik a lélek kommunikációval kapcsolatosan: 1. Kommunikáció a többdimenziós forrásoktól felétek és 2. A többdimenziós részeitek irányából feléjük. Azonnal be is ismerjük ezzel azt, hogy többdimenziós kommunikációs képességgel bírtok, bár lehet, hogy ezt nem fogjátok fel.

Erős különbség van a lineáris és a nemlineáris kommunikáció között. Amikor ezt elmondtam korábban, nem mindenki értette meg. Tehát, meg fogom magyarázni a tőlem telhető legjobb módon úgy, ahogy azelőtt nem tettem. Azt akarom, hogy gondolkozzatok úgy egy pillanatra, mintha egy nagyon régi írógépetek lenne. Ez egy idősebb fajta gép, feltöltve papírral és szénszalaggal, ami lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok a betűket, amiket a lapra gépeltek. Ahogyan leütitek a betűk gombjait, a gép egy látható lenyomatot hoz létre a szalagon keresztül a papírra.

Ebben a példában, mondjuk hosszasan gépeltek, és ahogyan írtok, sorban látjátok a betűket a papíron, egyiket a másik után. Hamarosan a betűitek szavakká fordulnak át, aztán mondatokká, majd bekezdésekké, amik hasonló gondolatcsoportoktól származnak. Ez a lineáris kommunikáció és ez a normális a számotokra. Valójában ez az, ahogyan ez az üzenet leíródott a számotokra és ez az, ahogyan el is olvassátok azt – egy nagyon lineáris módon – a szavakat sorban egy papíron.

Na mármost, akár olvastok, vagy hallgatjátok, az egyik szót halljátok a másik után, a társam (angol) nyelvének a szerkezetében. Ez lineáris, mivel az egyik szó a másik után jön, mint az írógép betűi ezen a lapon. Ez a lineáris kommunikáció. Ez az emberi kommunikáció, és ez az, ahogyan az agyatok is működik.

A nemlineáris kommunikáció a következő lenne: (Most figyeljetek, mert ez az lesz, amit a társam a kép kitágításának hív.) Tételezzük fel azt, hogy az írógép egy olyan módon akadt meg, hogy egész nap is gépelhettek, de sohasem léptet előre a kocsi balra, ahogyan írtok. Nem számít, hogy hány betűt gépeltek le, csak egyetlen olvashatatlan képet fogtok kapni – egy nagy foltot valójában. Minden betű, saját magát fogja rányomni az utolsóra. Na mármost, mit látnátok a papíron kedveseim, egy barátnak megírt hosszú levél végén? Ez egyetlen betűnyi folt lenne! Minden betű halomba lenne rakva, egymást összetintázva és nektek fogalmatok sem lenne arról, hogy mi is volt a kommunikáció. Ránéznétek, majd sajnálnátok, hogy elromlott az írógép és nem vettétek észre.

Fontoljátok meg egy pillanatra azt, hogy valaki olyan bukkan fel, akinek teljes, nemlineáris kommunikációs képességei vannak. Rá tudnak nézni a foltra és tisztán látják a teljes üzenetet! Ők fogalmiak és nemlineárisak. Látnák a gondolatot, ami belement az üzenetbe és képesek lennének a belelátni a foltba. A betűk és a mondatok még ott vannak kedveseim. Emlékeztek? Ti gépeltétek le mindegyiket. De nemlineáris formában vannak ott. Ehelyett egy csoportként vannak, mind együtt (az egyetlen folt). Egy nemlineáris kommunikátor, meg fogja látni a foltot és érzékelni fogja a teljes üzenetet.

Nos, van egy ezzel kapcsolatos tulajdonság, amit nehéz meghatározni a számotokra. Ez kívül áll azon a logikán, amit gyakran használtok, ezért hadd próbáljam meg ezt elmagyarázni. Társam, haladj lassan, így ez meg is lesz értve! (Lee-hez beszél) Amikor a fogalmi, nemlineáris ember ránéz a foltra, akkor valami olyanra néz rá, ami már létezik. Egy üzenet lett legépelve. Tehát, nem valamit feltételeznek, vagy találgatnak. Ehelyett egyszerűen elolvasnak valami olyat, ami már létezik egy nemlineáris módon. Az üzenet le lett írva és minden betű ott van – furcsa módon egyetlen foltban megjelenítve –, de a valós időtökben lett átadva.

Van egy tulajdonsága a nemlineáris elmének, amit autizmusnak hívtok és amit tanulmányoznotok kellene. Sok olyan autista emberi lény van, aki meg tudja mondani nektek bármelyik év, bármely hónapjának, bármely hetének, bármelyik napját. Ha megkérdeznétek ezt az embert, hogy: „Milyen napra esik 2035 május 15-e?”, akkor sokuk azonnal tudná a napot. A legtöbb ember meghökkenne attól, ami a számolási teljesítményüknek tűnik, de az igazság az, hogy a számolásnak ehhez semmi köze sincsen. Láthatjátok, hogy nincsen szabály és ez nem matematika. A válasz már létezik, így az ismert. Odamehettek szinte akármelyik számítógéphez, amiben van naptár és megtalálhatjátok ezt az információt, mert már létezik. Ez egy olyan fogalom, ami már ki lett fejlesztve, le lett gyártva és el lett tárolva.

A nemlineáris elme így működik. Sokan autista elmével, szinte azonnal képesek értelmezni ezt az információt, mivel látják a fogalmat. Nem számítanak ki semmit sem. Most már tudjátok a különbséget a lineáris és a nemlineáris között. Az autista elme, az eljövendő dolgok hírnöke és a jövő emberi fejlődésének egy anomáliája. Ők napjaink tudósai. Sok nehézségük származik azon tehetetlenségükből, hogy egy lineáris világban működjenek.

Hogyan működik – A nemlineáristól a lineáris kommunikációig

Sok olyan kommunikáció van, ami mindenféle forrásokból akar hozzátok érkezni, így elkezdem a listát. Kezdjük a közvetítéssel. A közvetítés az, amit éppen most hallotok. A társam ezt 23 éve gyakorolja. Amikor elkezdte mogorva volt (az ő kifejezését használva), de már rendben van. Tudnotok kell azt, hogy nem lineáris módon beszélünk hozzá. Ti lineáris módon halljátok tőle, de ez nem az, ahogyan mi átadjuk. Látjátok, ő mesteri tolmácsa a tobozmirigyén keresztül érkező nemlineáris fogalmaknak.

Most éppen az egész üzenetet adom át, mindent egyszerre (ez a mi foltunk). Ő tolmácsolja ezt a számotokra, így ez nektek lineáris szavak folyamának hangzik. De ez egy egyedülálló gondolatcsoport, és én újra és újra átadom ezt neki. Látjátok, együtt gyakoroltunk és mindkettőnknek alkalmazkodnia kellett.

Amikor először elkezdtük, átadtam neki a fogalmat, az egész közvetítést, egyetlen foltban. (Lee egy egyetlen szótagnyi hangot ad ki.) Mint ez! Aztán az egészre emlékeznie kellett, majd átadni a számotokra a közvetítést. Nemigen volt jó a visszaemlékezésben, így aztán kipróbáltunk valamit. Ha újra és újra átadtuk neki ugyanazt a foltot, akkor tolmácsolni tudta azt lineáris módon. Apropó, éppen most adtam át számotokra a titkot a mesteri intuitív gondolkodáshoz. Kérjétek meg a Szellemet, hogy ismételje meg az intuitív üzenetet újra és újra. Ez kellene, hogy legyen a kérésetek a Szellemhez, amikor nem értitek, hogy mi is volt az üzenet – ismételje meg! Az intuitív üzenet meg lesz ismételve, így fel tudjátok fogni, majd meg tudjátok látni a gyönyörűségét és a tisztaságát. Lehet, hogy ez nyilvánvalónak tűnik, de emlékezzetek arra, hogy a szabad akarat távol fog tartani minket attól, hogy bármit is tegyünk értetek addig, amíg nem kéritek. A Szellem természetesen nem ismétel meg semmit. Az ismétlés egy teljesen lineáris fogalom, amit kérnetek kell.

Találkozni akarunk veletek a lineáris és a nemlineáris között keveseim. Felismertétek azt, hogy ez az, amiért a Szellem a kezdetektől fogva négysorosokon keresztül és hasonlatokban beszélt az emberiséghez? Ez minden, amink van – hasonlatok, hogy segítsünk nektek meglátni egy üzenetet, mióta gondolatcsoportokkal és foltokkal foglalkozunk. Azonban ezen hasonlatok értelmezése, gyakran válik kirakósokká. Az emberek néha elolvassák a Szentírást és megkérdezik, hogy: „Szellem, miért nem tudsz normálisan beszélni?”. A válasz az, hogy nem vagyunk lineárisak, mint ti és számunkra mi „normálisan” beszélünk. Még ez az adott közvetítés is ilyen módon van átadva. Amennyi időt igénybe vesz ezt elmondani, ugyanannyi ideig kell ezt a társamnak átadni, egy nemlineáris foltot, újra és újra. Aztán lefordítja ezt nektek egy lineáris formába. Hallottátok már őt valaha is, ahogy a közvetítés elején elmondja a számotokra, hogy hány rész is lesz? Pedig sokszor csinálta. Az egyetlen módja annak, hogy ezt meg tudja tenni az, ha már ismeri a teljes üzenetet, még mikor elkezdi. Értitek? Olvassa a foltot.

Mi a közvetítés?

Tehát, elkezdjük a tanítást: mi a közvetítés? A közvetítés az ember tobozmirigyének a felnyílása és kommunikációk átadása attól, amit a Forrásnak neveztek. Természetesen, ezt az emberi kultúrának és a tapasztalatoknak is használniuk kell, ahogy tolmácsolják őket, majd kimondják vagy leírják azokat a számotokra. Bármilyen entitás, energia, vagy igaz kommunikáció, ami a tobozmirigyen keresztül érkezik, az a Forrásból származik. Sok neve vagy személyisége lehet a számotokra, de az mind a Forrásból származik. Emiatt vannak a közvetítők közötti különbségek, hogy hogyan is értelmeznek és milyen tiszta is az emberi szűrő tobozmirigye (erről többet egy másik közvetítésben).

A közvetítés a kommunikáció egy olyan formája, ami nyitva áll az emberiség számára és nem is kell közvetítésnek hívjátok. Helyette hívhatjátok bárminek, aminek csak akarjátok, de tudnotok kellene azt, hogy minden egyes emberi lény nyitott rá, hogy ezt megtanulja, ha úgy kívánja. A szabad akaraton keresztül, sokan egyszerűen nem is érdeklődnek, de mi van azzal, ha csak magatokért csináljátok? Nem kell, hogy az egy angyali energia, vagy valamilyen entitás legyen. Lehet a saját Felsőbb-Énetek is. Sokan ezt automatikus írásnak hívják.

Ilyen kommunikáció történik azon a többdimenziós átjárón át, ami a tobozmirigyen keresztül nyílik meg. Az információ nem az agyon keresztül jön, ahogyan azt korábban elmondtuk. Ez lélek kommunikáció és ez többdimenziós. Ennek semmi köze sincs a szinapszisokhoz – semmi. Az intuíció, az lélek kommunikáció és ez nem egy agyi funkció. Azért nehéz ezt „leszögezni”, mert korábban gyakran gondolkodtatok lineárisan. Ez az, ahogyan be vagytok „huzalozva”.

Hadd beszéljünk újra ennek a nehézségéről. Bármi, amit mostantól meg fogok említeni ebben a részben, az mások, ezen nemlineáris módon, a számotokra történő kommunikációjáról szól. Ezen fajta, másoktól származó kommunikációt, egy bizonyos módon kell értelmezni ahhoz, hogy lineárissá váljanak. Sok tulajdonsága van ennek a fajta kommunikációnak, tehát átadok a társamnak egy listát, így ki tudja választani azt, hogy miről is akar beszélni azon időn belül, amivel rendelkezik.

Személyes

Hadd beszéljünk a személyes kommunikációról. Hogyan vagytok képesek meghallani azt, amivel a Szellem, vagy bármilyen más többdimenziós forrás rendelkezik a számotokra, amikor az lineáris módon nem ér el hozzátok? Ez kemény dió! A társam ma átad néhány választ. A fő válasz az intuitív gondolatok felismerésének gyakorlása és annak megértése, hogy mi jön az agyatokból és mi nem. Ez nehéz elsőre. Az emberek ezt az értelmükkel akarják kielemezni és megmagyarázni.

Kedvesem, ne hagyd, hogy az agyad szinapszisa Isten útjába álljon! El kell ezt újra mondanom? Az intuícióval, meg kell tanuljátok félretenni a logikát és hagyni a nemlineáris ötletek gyönyörűségét, a tudatosságotok színpadán játszani. Ez lehet, hogy nem illeszkedik a túlélésetekhez, vagy ahhoz, amit a barátaitok gondolnak arról, hogy mit is kellene csináljatok, de ez felfokozza az életeteket. Nehéz megváltoztatni a gondolkodásmódotokat.

Tehát, mit is kellett a társamnak, mint mérnöknek megtanulnia, azért, hogy közvetítsen? Mindent teljes mértékben ki akart elemezni! Éveket vett számára igénybe, hogy felfogja a különbséget a tobozmirigy és az agy között, majd kikerülni a nemlineáris intuitív gondolatok útjából. Először mindig csodálkozott, ha „kiagyalta”! Ez az agyából jött, vagy valami nagyobból, mint az? Szintén az intuíció a felelős azért, amit kreatív gondolatoknak neveztek – festés, zene, költészet, stb. Tehát, nem csoda, hogy feltette ezt a kérdést! Ez egy jogos kíváncsiság. Így a számodra kedvesem, ez az, amit tenned kell. Gyakorolni felismerni a különbséget.

Na mármost, sokkal több forrás van, mint a közvetítés, amit Isten üzeneteinek hívtok, aminek üzenetei vannak a számotokra, ebben a nemlineáris formában (a nem lineáris kommunikáció az intuíciótól, nem pedig a szinapszisoktól érkezik). Lehet, hogy meglep titeket az, ami következik.

Állatok

Szeretitek őket, ugye? Mit tudtok az állatokról, különösen azon egyedekről, akikkel törődtök és szerettek, azokról, akiket kisállatoknak hívtok? Személyiségük van, ugye? Beszélni tudnak hozzátok! Amikor kommunikálnak, milyen az a hang kedvesem? Milyen hangot adnak ki? „Nos Kryon, már tudod, hogy nincs egy tényleges hangjuk.”. Óh, igazán? Akkor hogyan „beszélnek” hozzátok? Most kezd izgalmassá válni, ugye? Fogalmakon keresztül kommunikálnak. A fogalmi gondolatcsoportjaik elérhetőek a számotokra, hogy felvegyétek őket. Tehát, találjátok ki, hogy hol veszitek fel ezeket a gondolatokat? A tobozmirigyen keresztül, ami a többdimenziós dolgok értelmezője a testetekben. Nem az agyatok az, ami felveszi az állatok adását kedveseim.

Na mármost, néhányan közületek jók ebben a fajta kommunikációban. Vannak olyanok, akik éppen most is erre az úgynevezett állati suttogásra figyelnek és ők pontosan tudják, hogy miről is beszélek. Mit hívnak suttogásnak? Átadom az én értelmezésemet. Ez azért van, mert a kommunikációk nem lineárisak, és a tobozmirigyen, nem pedig az agyi szinapszison keresztül suttognak hozzátok. Csoportokban érkezik be, nagyon lágyan és mind egyszerre, mint a folt. Amikor felveszitek, tudjátok, hogy a kutya, macska, ló, hörcsög vagy a nyúl mit is próbál kommunikálni. Ismeritek a kéréseiket, talán a betegségüket is és lehet az ünneplésüket, vagy a szeretetüket is.

Nos, ezen fajta kommunikáció az állatokkal könnyű a számotokra, mert ezt mindannyian éreztétek. Hiszek nektek, ismerve azt, amiről beszélek. Tehát használjátok ezt a leckét, mert az sem más, amit ma tanítok. Ugyanazt a folyamatot használja, amit a valós életben is használni fogtok, valamint a meditációban, amikor Istenre figyeltek.

„Kryon, igaz az, hogy az állatokkal történő kommunikáció, az lélek kommunikáció?”. Igen, ez az övéké a tiétek irányába. Ha jók vagytok a gondolataik értelmezésében, akkor miért kételkedtek magatokban a következő lépéssel kapcsolatban? Gyakoroljátok ezt a kommunikációt a saját Felsőbb-Énetekkel. A Felsőbb-Énetek saját magatok azon része, ami magasabban rezeg, mint a sejti dimenzionalitás és ez a „lélekcsoportotok” része. Ez a „lélekcsoport” az emberi lény 9 tulajdonságának a része és ez a belső magotok. Ez az a rész, ami információt ad át a számotokra azon fátyol túloldaláról, amelyet Istennek hívtok.

Cselekedetek

A tettek kommunikációk. A társam a Kristályrácsról beszél és arról, hogy az hogyan emlékszik az olyan emberi cselekedetekre, mint, hogy mi is történt egy csatamezőn a múltban. Tehát a csata energiája még ott van. Ez továbbítva van a számotokra és sokan képesek ezt érezni. Mit gondoltok ennek a mechanikájáról? Ez kommunikáció arról, hogy mi is történt ott a múltban, a halál, dráma és félelem fogalmait is beleértve. Az energia a Kristályrácshoz kötődő tobozmirigyetekhez van továbbítva. Ez érzelmi fogalmakon, nem pedig lineáris kommunikáción keresztül érkezik el hozzátok. Sokan képesek érezni és sokan nem. Azok, akik valaha érezték az energiát, ők azok, akik ezt először megértik és meg is érzik.

Néhányan közületek jók ebben és büszkék is vagytok a tényre, hogy érzitek az energiát, bárhová is menjetek. Érzitek a csoport energiáját, érzitek a föld energiáját és azt, ami maga a Kristályrács. Érzitek a helyzetek energiáját is. De mi is az, amit éreztek? Ez a lélek kommunikáció legjava!

Ez a rács beszéde az intuitív énhez. Ez nem az agyból származik és ez nem intellektuális dolog. Ez fizika. Felveszitek a tobozmirigyen keresztül, értelmezitek és egy nemlineáris formában fogadjátok az információt. A csatamező esetében valami történt a talajon, ahol álltok és az energia lehet, hogy térdre kényszerít titeket. Ez a kommunikáció! Azonban, miért azt a kommunikációt a legnehezebb értelmezni, ami annyira személyes? Azért, mert ez az énjeitek közötti kommunikáció. Erről szól a mai napi tanítás – dolgozni a fogalom felnyitásán.

Egyetemes kommunikáció

Mi a helyzet azzal, amikor besétáltok az erdőbe és a fák beszélnek hozzátok? Gaia beszél hozzátok! Hogyan hangzik az a hang? Megértettem veletek? Értitek azt, amit mondok?

Képesek vagytok a magatok módján meghallani ezeket a dolgokat, de ezek közül egyik sem szimpatikus. Gondban vannak a fák? Sírnak? Talán ünnepelnek? Mindezen információ elérhető azok számára, akik képesek meghallani azt.

„Kryon, igaz az, hogy az erdőben olyanok vannak, amiket déváknak hívnál?”. Itt van a válaszom: vicceltek? Természetesen! Igen! Azt kérdezitek, hogy mik ők? Ők Gaia többdimenziós megjelenései. Szeretem, ahogy az emberek a többdimenziós energiákkal bánnak. „3D-sítik” őket. Amikor az emberi lények nem tudnak megérteni egy többdimenziós energiát, akkor entitásokat alkotnak, felöltöztetik őket (felszereléseket raknak rájuk az elméjükben), neveket adnak nekik és beteszik őket emberi filmekbe. Ők csodálatosak! Ismeritek őket, mindenhol ott vannak. Menjetek be az erdőbe és beszélni fognak hozzátok. Üljetek le a fűre és hagyjátok, hogy kommunikáljanak veletek. Részei annak az energialevesnek, ami Gaia, ami pedig az Anyatermészet, a személyiség, ami Isten szeretete a természetben.
Kedvesem, nem fogsz rossz dolgokat kapni egy dévától. Nem fogsz rossz információt kapni egy megölelt fától. Tudod ezt, ugye? Mit mond ez el nektek arról, hogy Gaia hogyan érez irántatok? Ez csak néhány dolog, mikor a másoktól az irányotokba érkező kommunikáció témájáról van szó.

A másik irány – a lineáristól a nemlineáris kommunikáció irányába

Az emberi lénynek lineáris elméje és lineáris kommunikációja van. Emiatt, nincsenek meg a szükséges eszközeitek a többdimenziós kommunikációhoz. Most fejleszthetitek őket, ha úgy kívánjátok és sokatoknak meglehet. De általánosságban, mint egy ember, csak lineáris kommunikációval rendelkeztek. Tehát, mi a helyzet veletek és a Szellemmel?

Kedveseim, itt van az igazság: nincs semmilyen nyugtalanító megállapodásunk veletek! Ez azért van, mert mesteri értelmezők vagyunk. Pontosan tudjuk, hogy mit is mondotok és nem számít, hogy gondoljátok, vagy kimondjátok azt. Tudjuk, hogy mit kommunikáltok, mert állandóan veletek vagyunk. A Felsőbb-Énetek, ami a fizikai test fölött rezeg, ismeri az elmétek pszichéjét. Amikor leültök meditálni, tudjuk, hogy mit fogtok tenni, mert a lehetőségek ott vannak. Már azelőtt gondoltok rá, hogy megtennétek – és ez az, amit mi látunk. Hadd adjunk át nektek néhány tanácsot a velünk történő kommunikációval kapcsolatosan. Álljatok le azzal, hogy listákat adtok át nekünk arról, amit akartok! Már tudjuk, hogy mit is akartok. Ehelyett üljetek le és mondjátok azt, hogy: „Kedves Szellem, mondd meg nekem, hogy mi az, amit tudnom kell!”.

Kedveseim, az életetekkel kapcsolatban már mindennel képben vagyunk. Újra el kell ezt mondjam? Már mindennel képben vagyunk az életetekkel kapcsolatban! Gyertek velünk és hagyjátok, hogy elmondjuk nektek. Csak hagyjátok elmondani és próbáljátok meg az elsőnek érkező gondolatcsoportokat értelmezni, bárminek az elemzése nélkül. Szokjatok hozzá ehhez. De ameddig hozzánk beszéltek, addig nem számít, hogy hogyan is csináljátok.

Lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy: „Nos Kryon, kell legyenek rossz kommunikációs utak Istennel.”. Nem, nincsenek! „Nos, mint gondolsz azokról a vallási csoportokról, akiknek egy adott irányba kell fordulniuk, vagy imaszőnyegük van, vagy viselniük kell valami különlegeset azért, hogy helyesen imádkozzanak?”. Kedveseim, hagyjátok meg nekik, hogy azt tegyék, amit a hagyományaik mondanak nekik a saját kultúrájukon belül, mert ők ezzel tisztelik meg Istent! Létezik bármi jobb annál, mint, ami felkészíti őket arra, hogy velünk beszéljenek? Ugyanaz a szeretet árad bele az ő kommunikációjukba, mint a sajátotokba. Az emberek közötti kulturális különbségek nem számítanak a fátyol túloldala számára, mert mi az embert, Isten egy testi képviselőjének látjuk. Minden embert! Nem számít, hogy mit hordotok, vagy, hogy min ültök. Értitek ezt? Nincsenek rossz utak arra, hogy a Teremtő Forrással beszéljünk.

„Nos Kryon, lehet, hogy nincsenek, de volt néhány alkalom, amikor kiabáltam Istennel. Mi a helyzet ezekkel? Nem ez a rossz út?”. Kedvesem, hallottunk, de a kiabálást nem. A kiabálás lineáris volt. Ezt nehéz elmagyarázni. Amit mi hallottunk, az szerető frusztráció volt. Szerető frusztráció. Nem láttuk a haragot. Nem mérges voltál, hanem frusztrált: és ez az az időszak, amikor a leginkább körbeveszünk benneteket. Minél jobban kiabáltok Istennel, annál több angyal van körülöttetek, aki a kezeteket akarja fogni! A legközelebbi alkalommal, amikor elhatározzátok, hogy Istennel kiáltoztok, kinyithatnátok a szíveteket, hogy hadd tartsunk benneteket a karjainkban egy kicsit. Így rendben van? A legnagyobb frusztráció pillanataiban, amikor egyáltalán nincsenek válaszaitok és nem is tudjátok elképzelni őket, tudtok kitartóak lenni? Ez rendben van? Emiatt vagyunk itt. Öreg lélek, hozzá kell, hogy szokjál ehhez a fajta kommunikációhoz. Ez annyira rendelkezésre áll!

A cselekvés egy valóságos nyelv

Ahogyan viselkedtek, az beszél a Kristályrácshoz és beszél a Gaia rácshoz is. Amit gondoltok, az beszél a Mágneses rácshoz, amit mi az emberi tudatosság székhelyének nevezünk. Bármilyen dolog kimondása nélkül is, a tetteitek másfajta kommunikációk mindenhez és mindenkihez körülöttetek. Amit lineáris módon kimondotok a szátokon, azt a fizikai testetek meghallja. Hány önsegítő gurunak kell elmondania nektek, hogy azt fogjátok bevonzani magatoknak, amit hangosan kimondotok? Miért van az, hogy a képzelt betegségben szenvedők, pont azt a betegséget vonzzák magukhoz, amitől a leginkább félnek és amiről a legtöbbször beszélnek? Ez azért van, mert a test meghallja őket és megadja nekik azt, amit kérnek.

A test figyel, a rácsok figyelnek és még az emberi lények is figyelnek körülöttetek. Drámában pörögtök? Itt vagyunk újra ezzel a kérdéssel. Gondoljátok, hogy ez vonzó más emberi lények számára? Gondolkodtatok valaha már erről? Mit akartok mutatni valakinek a hitrendszeretekről, a „bennetek lévő Istenről”? Azt akarjátok mutatni nekik, hogy mennyire nem vagytok egyensúlyban és hogy nekik is ugyanilyennek kellene lenniük? Gondolkodjatok el erről. Hogyan mutatjátok meg a hatalmatokat az emberiségnek? Öreg lélek, mit tanultatok mindezen évek alatt, ami elhozott ma titeket erre az összejövetelre? Ez a pörgés, vagy a szeretet? „Nos Kryon, könnyebb mondani, mint megtenni. Hogyan állítsam meg a pörgést? Hogyan állítsam le az igazságtalan világra való reagálást?”. Épp most mondtam el nektek. Ha ki fogjátok nyitni a szíveteket és megengeditek a megszentelt kommunikációt, akkor az egy békés nyugodtságot fog elkezdeni a számotokra. Ezt hívják a Szellemre való felébredésnek. Kikerülni a régi szokásokból, a régi félelmekből és elkezdeni megigényelni a lelketek azon részét, amely Isteni bennetek, ami elérhető a számotokra, az emberiség számára és azok számára is körülöttetek.

Többdimenziós kommunikáció

Azok közületek, akik jók az állatokhoz való beszédben, azok fejlett gondolatcsoportos kommunikációval rendelkeznek. Ti már képben vagytok a létező legjobbfajta lélek kommunikációval kapcsolatban és elkezdtek a „dobozon kívül” gondolkozni. Belenéztek az állatok szemébe és képeket adtok át nekik, ugye? Ők veszik ezeket, ugye? Azt kellene ez megmutassa nektek, hogy működik! Az emberek fejleszteni tudják azokat a többdimenziós tulajdonságokat és jellemvonásokat, amelyek a teljes tudatosságot hajtják, keresztülküldve a tobozmirigyen, bárhová, ahová csak akarják.

Segítők is vannak körülöttetek és ezt már el is mondtuk a számotokra. Fel kell soroljam újra őket? Mindannyiatok körül léteznek jóindulatú entitások és csoportok. Néhányuk innen (a Földről) származik és néhányuk nem. Nem csak a Plejádiak, Arktúriaiak, Hathorok, vagy az Orionról illetve a Szíriuszról származók (valamint további néhány népszerű megnevezése). Ők végtelenek! Tudjátok, hogy mi volt a közös mindannyiukban? A nemlinearitás a kommunikációkon keresztül. Ugyanolyan módon kommunikálhattok velük, ahogyan az állatokkal teszitek.

Kedves emberi lények, ki fogjuk nyitni az ajtót a teljes kommunikáció előtt, mielőtt bezárjuk ezt a közvetítést. El kívánjuk mondani nektek azt, hogy van valami, amiről azt akarjuk, hogy tudjatok és felismerjétek. Ne hagyjátok, hogy a kommunikációnk rejtélyes legyen! Ne tegyük furcsává. Épp most adtam át nektek a Szellem irányába történő és a Szellemtől érkező kommunikáció tulajdonságait. A következő közvetítésben más témával fogom folytatni: Mik ezek a gátak ebben a kommunikációban? Mik a szűrők? Mit tehettek, hogy fokozzátok a kommunikációt?

A lélek kommunikáció része annak, amit az öreg léleknek meg kell tanulnia azért, hogy egyensúlyt teremtsen ezen a bolygón és békét a Földön. Ez itt és most kezdődik el. Ez a Szellemmel való kapcsolatotok csodájának megértésével és letisztázásával kezdődik. Ezekben a megszentelt dolgokban rendszer van. Létezik egy jóindulatú rendszer és spirituális gyakorlatiasság ezekben a dolgokban. Arra szólítunk fel benneteket, hogy ezt magatok találjátok meg, mert ez a kommunikáció spirituális fejlődést fog megteremteni ezen a bolygón. Ez azon konkrét egyének által lesz lefektetve, akik most éppen olvasnak és hallgatnak. Család, ez a lecke mára. Ez gyönyörű, nem igaz? Ez gyönyörű!

Minden, amit tenni akarunk, az a kommunikáció és itt az ideje elboldogulni vele. Ez a közvetítés elmagyarázta, hogy hogyan is működik. A mai javaslatok, hogy hogyan tegyük ezt jobbá – még ha a konkrét dolog, amit most hallotok is, az a közvetítés. Letisztázás, amit néhányan kísértetiesnek hívnak, természetellenesnek és hátborzongatónak, az előttetek álló feladat. Csak mert ez nem lineáris, nem jelenti azt, hogy furcsa. Az egyetlen, ami mindközül a legnagyobb, az a szeretet. Meg tudjátok magyarázni? Talán nem, de utánozni tudjátok. Most menjetek és utánozzátok a bennetek lévő Isten szeretetét a körülöttetek lévőknek.

* * *

Lélek kommunikáció – 2. rész

Azért jöttetek el ma ide, hogy lássátok, hogyan tudjátok spirituálisan fejleszteni magatokat, de a tanítás túlmutat ezen. Lehet, hogy olyan dolgokat fog felfedni, amiket nem láttatok korábban. A lélek kommunikációt úgy is meg lehet határozni, hogy „ti magatokkal”, és ezért a téma is lehet az, hogy „kapcsolatba kerülni a saját istenségetekkel”. Nem igaz az kedveseim, hogy a mai lecke egész célja az, hogy hogyan is kerüljetek kapcsolatba önmagatok nemlineáris részeivel? Ez a lélek kommunikáció.

Fel tudjátok egyáltalán fogni annak a lehetőségét, hogy sok, többdimenziós részre vagytok felosztva? Ahogyan azt korábban elmondtuk nektek, tényleg több helyen vagytok egyszerre. Egy lényeges részetek valóban magasabban rezeg, mint a tudatosságotok és ezért hívják ezt a „Felsőbb-Éneteknek”. Mindezeket kiegyensúlyozva és, mint a bolygó mestereivé válva, valóban kapcsolatba kerültök a többi megszentelt részetekkel. Ez a lélek kommunikáció. Tehát, minden, amit ettől a ponttól kezdve mondunk, azt akár a „Felsőbb önmagatokkal” való kommunikációra is alkalmazhatjátok.

Spirituális túlélés

Hadd vigyelek vissza egy kicsit benneteket. Hány életen keresztül küszködtétek át magatokat a régi energián? Áterőlködtétek magatokat rajta? Összeszedtétek magatokat és a bolygó régi energiája visszaütött. Ez az öreg lélek ébredésének egy hasonlata, aki csak azért ismeri fel önmaga és a bolygó isteni célját, hogy figyelmen kívül legyen hagyva, vagy még rosszabb, hogy „rájöjjön” erre és aztán meg legyen rettenve.

Öreg lélek, úgy tűnik, hogy csak most kezdtétek el a spirituális utatokat és az megölt benneteket. Visszajöttetek újra és aztán besoroztak egy háborúba, majd az ismét megölt benneteket. Visszajöttetek, felébredtetek, még inkább sámánná váltatok és az megölt benneteket a megvilágosodásotok miatt. Hány életöltőn át tartott, hogy mindaz, amit tehettetek csupán annyi volt, hogy kitartottatok és megpróbáltatok túlélni egy nagyon régi és sötét gondolkodású világban? A túlélés egy olyan szóvá válik, ami valami teljesen mást jelent egy öreg léleknek. A magas szintű tudatosság egy régi energiában olyan, mint egy különc és ez az, amihez az öreg lélek hozzászokott.

Kedveseim, ez a befejezése – mindennek – és ezt volt a bolygó bennszülötteinek is a jóslata erre az időre. Itt vagytok, készen állva rá. De a bolygó nem fog hirtelen magasabb tudatosságúvá válni kedveseim. Helyette a körülöttetek lévő rendszer és a körülöttetek lévő energia fog elkezdeni könnyebbé válni, megkönnyítve a túlélést az olyanok számára, mint ti. Jóval kevesebb ellenállás és nagyobb nyitottság lesz sok ember számára, mint korábban valaha is volt. Ez egy nagyon lassú váltás kezdete.

Ez azt is jelenti, hogy könnyebb lesz a számotokra egyensúlyba kerülni. Ezt az „egyensúly” szót használtuk újra és újra. Sokszor az ezoterikus hitrendszerekben lévők, azért mennek bele bizonyos emberi életkategóriákba, mert ez volt a túlélésük záloga. Könnyű remetének lennetek. Ezt még a társamnak is üzenem. Ha nem kell, hogy megmutassátok a fényeteket, akkor könnyebb. A múltban, ha megmutattátok a fényeteket, akkor le lettetek vadászva! Értitek, hogy miről beszélek, ugye? Mert, amikor kinyitjátok az ajtót és a fény kialszik, akkor mindenki rátok néz, mivel ti mások vagytok. Mi a baj ezzel a képpel? A múltban, ez azt jelentette, hogy elhaláloztatok. Ez az, ami megváltozik, de ezt nehéz elfelejteni.

Nem beavatkozás

Tehát, ebben az energiában, elmúlt a napéjegyenlőségek precessziója. Van pár hírünk. Az első dolog, amit át szeretnénk adni a számotokra az, amit a „Teremtő szabályainak” nevezünk. Na mármost, ezek a szabályok nem azok, amit gondoltok. Hadd legyünk még pontosabbak. Úgy fogjuk hívni őket, hogy ezek Isten törvényei az emberiséghez.

Ezek a törvények nem megszeghetők, egyikünk sem szeretné, hogy azok legyenek. Abszolút soha sem szeretnénk megszegni őket. A Szellem nem olyan, mint egy ember. Nincs lineáris tudatosság, szabályokkal, vagy törvényekkel, amelyeket be kell tartani, vagy sem. Ezek másfajta törvények. Például, a fizika törvényei abszolútak és az anyag viselkedéseinek a módjához van közük a valóságotokban. A fizika törvényei nem olyan törvények, amik egy tudatosságnak engedelmeskednek, ezek az anyag törvényei. Egyszerűen szólva, vannak spirituális törvények – az, ahogyan Isten működik.

Tehát, hadd beszéljünk nektek néhányukról ezek közül. Mindenekelőtt, ezek megtisztelőek, gyönyörűek és jóindulatúak az emberiség egésze számára. Számítanátok bármi másra a Teremtő Forrástól? Itt van az egyik törvény: külön állunk tőletek, ameddig be nem hívtok bennünket. Ez több, mint a szabad akarat az emberiség számára, ez a Teremtő törvénye. Tetszik-e vajon ez a rész nekünk? Nem igazán, mert a szeretetünk azt akarja kiáltani, hogy itt vagyunk, de nem tudjuk. Ez a mi tisztelgésünk az emberi lény szabad akarata előtt. Ha igazán tudnátok, hogy itt vagyunk, akkor azonnal megváltoznátok és nem lenne teszt. Nem. A választása annak, hogy megtaláljatok bennünket, a tieteknek és csakis a tieteknek kell lennie.

Kedveseim, ezen bolygó régi energiája, mindannyiunk számára nehéz volt. Felébredtetek és túlélő üzemmódban voltatok. A régi energián belül, az emberiség többsége egyszerűen nem volt érdeklődő és nem engedett be bennünket. El tudjátok képzelni azt, hogy a gyerekeitek hirtelen másokká válnak és nem ismernek fel benneteket? El tudnátok képzelni őket, hogy elkóborolnak, majd falakba ütköznek, mert nem látják őket? Képzeljétek el azt, hogy csak nektek van elemlámpátok és ők a sötétben vannak, fáradtan. De nem tudjátok használni a lámpát, ameddig nem kérik. Sohasem kiáltanak értetek, mert még a neveteket sem tudják! Nem emlékeznek arra, hogy kik vagytok. Megszültétek őket és gondoskodtatok róluk, de még azt sem tudják, hogy léteztek. El tudjátok ezt képzelni? Ez a törvényünk.

Másik törvény: amikor emberi lényként kinyitjátok a kezeteket és a szíveteket egy spirituális keresés irányába, akkor dolgok történnek meg. Sokatoknak még lineáris Akasha emlékei is vannak arról, hogy ez milyen érzés (és talán arról is, hogy ez milyen bajt okozott a régi energiában). Amikor elkezditek megválaszolni azt a belső spirituális kérdést, hogy: „Van ennél több?”, akkor beengedtek bennünket. Abban a pillanatban minden megváltozik és elkezdünk kommunikálni. Ez a törvényünk. De amikor egyre többen teszitek ezt, a törvény kiterjed más tulajdonságokra is körülöttetek. Ezek is elkezdenek megváltozni. Amikor elég ember kezdi el ezt a folyamatot, akkor maga a bolygó kezd el átváltani. Ezt hívják gyors pályakövetésnek.

Na mármost, ez az, ahol kezd jó lenni a dolog. A váltásnak szintén köze van ahhoz, amit úgy hívtatok, hogy az emberi lényen belüli energia érzékenysége. Amikor egy olyan csatamezőre sétáltok be, ahol a Kristályrács emlékszik rá, hogy mi történt ott, akkor érzitek a drámáját. Ez megváltozik és beszéltünk is nektek erről. Azonban, mondjuk valaki mással sétáltok be arra a csatamezőre. Ti érzitek, de ő nem. A párbeszéd ilyesmi lehetne:

„Mi a baj?”
– Azt mondhatnátok, hogy: „Nem érzed itt az energiát?”
„Milyen energiát? Mire gondolsz?” – válaszolná
„Valami történt itt. Nem érzed?”
„Nem, én nem.”

Ez van akkor, amikor rátok néznek és azt gondolják, hogy színleltek, figyelmet szeretnétek, vagy, hogy „eljátsszátok” a túlérzékeny spirituális ember „szerepét”. Mi a különbség köztetek és köztük? A válasz ez: ti hagyjátok ezt a tudatosságot bejutni, ők pedig gátolják azt. Egy pillanat múlva beszélni fogunk ezekről a gátlásokról.

Néhányan közületek be fognak sétálni az erdőbe és érezni fogják azt. A szeretetével és a csodálatosságával vesz körbe benneteket. Gaia beszél hozzátok. A fák oxigént nyomnak ki, a fotoszintézis jóindulatú rendszere segítségével. A növények oxigént adnak nektek, ti pedig széndioxidot adtok nekik. Micsoda egy rendszer! Nézzetek körül. A tudomány azt fogja mondani, hogy ezt a rendszer egy véletlen hozta létre – egy véletlenszerű esemény. Ti hisztek ebben? Micsoda egy csodálatos rendszer! A fák önmaguk tudják azt, hogy kik is vagytok. Sétáltok az erdőben és érzitek, ahogyan megölelnek benneteket. Talán van valaki más mellettetek, aki viszont egy láncfűrésszel érkezett. Őket nem érdekli, ők nem érzik ezt. Számukra az erdő csupán egy erőforrás. Mi a különbség kettőtök között? Itt nincs ítélkezés, csak válaszolok nektek. Mit gondoltok, mi a különbség? Ez a válasz: ti hagyjátok a többdimenziós tudatosságot bejutni, ők pedig nem. Látjátok, jobban tudatában lesztek a többdimenziós lélek kommunikációnak. Ebben az esetben, ez a roppant nagy lélekenergiátok kommunikációja, a bolygó más olyan részeivel, amik szintén többdimenziósak.

Amikor meghozzátok azt a döntést, hogy rendben van az, hogy érezzétek ezt az energiát, akkor az ott lesz. Az emberiség legnagyobb része, eddig nem hozta meg ezt a döntést. Ők gátolják ezt. A törvény így szól: ez a kommunikáció, csak a beleegyezésetekkel érkezik el hozzátok. Abban a pillanatban, amikor kinyitjátok az engedélyezés ajtaját, lehet, hogy elkezditek érezni ezt. Ezek a mi szabályaink.

Ez nem csak a Teremtő Forrástól, hanem egy elképesztő számú, általunk más jóindulatú energiáknak nevezett dologtól származó kommunikációnak is az engedélyezése. Ezek a mások, olyan csoportok által vannak képviselve, amiknek ti adtatok neveket. Ezek szintén nem tudnak keresztüljutni addig, amíg nem engeditek ezt meg nekik. Ezek az ő szabályaik is. A neveitek számukra a Plejádiak, Arktúriaiak, Szíriusziak, Hathorok, vagy azok az Orionról. Sokkal több is van, de ameddig nem nyitjátok meg a lehetőséget a számukra, egyikükkel sem tudtok kommunikálni.

Az emberiség legnagyobb része ott fog állni mellettetek, ahogy kommunikáltok és azt fogja gondolni, hogy nem vagytok jól. Ez az a mód, ahogyan rátok tekintenek. Figyeljetek kedveseim, azok a jóindulatú csoportok, akik a DNS-etek lényegét (a magbiológiátokat) képviselik és, akik tudják, hogy kik is vagytok, sokan vannak ám. A segítség mennyisége, amivel ezen a bolygón rendelkeztek megdöbbentő, mégis az emberiség többsége, nem engedi be ennek a tudatosságát, vagy a lehetőségét a valóságába.

Az öreg lélek

Ez az, ahová az öreg lélek beérkezik. Kedveseim, már fel vagytok hangolva! Ha halljátok a hangomat, vagy ezeket a szavakat olvassátok, akkor ezt megengedtétek. Hadd mondjam el nektek, hogy mi is történik kedveseim, mert számos fokozata létezik az engedélyezésnek. De az első, az ajtó kinyitása – és akkor elkezdődik.

2014 és az azon túli energiák, új paradigmákat fognak elkezdeni megteremteni a bolygón. Ezek az új paradigmák, a felfedezésért, a felébredésért, a felismerésért és az „aha” élményekért lesznek. Nem mindegyikük lesz spirituális. A tudomány sok olyan dolgot fog felfedezni, amik új kérdéseket fognak felvetni. Azok a kérdések és válaszok, olyan ajtókat fognak megnyitni, amelyek nem fognak azonnal spirituálisnak látszani, de mindegyikük abba az egy irányba fog vezetni. A kvantumfizika új felfedezései és az eddig rejtve maradt tudatossága, meg fogja változtatni a szabályokat és egy furcsa kapcsolatba fogja összekényszeríteni a biológiát és a fizikát. Ez magának az életnek az újragondolását fogja okozni és végül elvezet egy körülöttetek lévő másfajta tudatossághoz, egy többdimenziós valóság bizonyítékához.

Új felfedezés – új valóság

Az orvos egy beteget operál éppen. Kémiailag a beteg ki van ütve. Talán a szívét veszik ki és egy másik áll készen rá, hogy beültessék egy tátongó üregbe, a mellkasába. Egy gép tartja őt életben azáltal, hogy a vérét keringeti. Az életesszenciája a műtőasztal fölött lebeg és valahogy mindezt figyeli. Néhány beteg arról számolt be, hogy olyan dolgokat látott, amit csak az orvos tudhatott, ők pedig nem. Azok, akik ennek engedélyezésével mentek be abba a műtőbe, látták önmagukat az asztalon. Ez a „lélek kommunikáció”. A többdimenziós részeik mindent láttak.

Sokkal több megnéznivaló van itt, és néhányuk idővel nagyon is bizonyítható. Amikor a tanulmányok komolyan elkezdődnek, néhány ezen dolgok közül elkezd felnyílni. Az emberiségnek engedélyeznie kell majd az élet egy egész sor fogalmát és az egyikük ez lesz: a többdimenziós élet örökkévaló, teljesen el van különülve a testi élettől. A tudatosság örök és a lélek valóban újra és újra visszatér. Lehet erre valaha is bizonyíték? Igen. De sokan tagadni fogják. Amikor egyre több és több gyerek kezd el emlékezni az utolsó közvetlen halálára és olyan tényeket fognak adni, amiket nem tudhatnak, akkor ezt a fősodrásban is elkezdik tanulmányozni. Egyre több és több gyerek fogja elmondani a történetét és tudni fogjátok azt, hogy egy új fejezet kezdődött el a bolygó spirituális tudatosságában. Sokan tagadni fogják azt, amit a megállapítások mutatnak, mert az nem fog illeszkedni az igazságukba.

Amikor a Föld elkezd erre rátekinteni, akkor elkezd túljutni minden spirituális hitbeli nehézségen. Milyen messzire vezet ez el? Nagyon-nagyon messzire. Ne aggódjatok emiatt kedveseim, mert ott lesztek. Ne tegyetek időkorlátot erre. Amikor ez megtörténik, akkor itt lesztek. Legközelebb, amikor felébredtek ebben (az eljövendő) életben, akkor sok szinten fogtok emlékezni arra, hogy kik is vagytok. Ez egy sokkal nagyszerűbb módon fog megtörténni annál, mint ahogyan most tettétek. Nem később fog megtörténni az életetekben, hanem akkor, amikor gyerekek vagytok. Lehet, hogy ti lesztek majd ezek a példában szereplő gyerekek!

A lélek kommunikáció gátjai és szűrői

Hadd beszéljünk a gátakról és a szűrőkről. Számotokra az engedélyezés fő gátja, hogy érezzétek ezeket a többdimenziós dolgokat vagy higgyetek bennük, az a hagyomány. Mi ezt a szót arra a jelentésre használjuk, hogy: „mit gondoltatok”. Az, hogy mit is gondoltatok, az egy olyan energiát tart fölöttetek, amit nem igazán láttok annyira egészen erőteljesnek, mint amilyen valójában. A hitetek módjának a megváltoztatása szükséges a számotokra ahhoz, hogy újragondoljatok valami olyat, ami megszentelt vagy értékes nektek. Mivel valaki vagy valamely szervezet, amiben megbíztatok, ezt tanította nektek. Talán ezek a szüleitek, az iskolátok, vagy olyasvalakik voltak, akiket szerettek, csodáltok és imádtok? Az igazság azon fogalmak megértése, amiket megtanultatok. Amikor ez megtörténik, akkor a tudatosságotok „birtokolja őket” és minden más, azon igazságon túl: nem látszik a számotokra valósnak. Ez egy elkötelezettség, amit elkészítetek és betesztek egy olyan dobozba, amiről még csak nem is tudjátok, hogy benne vagytok.

Hogyan jut át egy ilyen hihetetlen akadályon egy ember? Hogyan tudjátok megváltoztatni a hagyományt? A válasz az, hogy meg kell szakítsátok azt, amit eddig gondoltatok és engedélyt kell adjatok valami másnak. Ez olyan nehéz, hogy néhányan sohasem jutnak keresztül rajta. Nem tudnak és az marad, amit mi állandó gátnak hívunk. A szakemberek erős gátlásokra hajlamosak, mivel ők rendelkeznek a leghosszabb oktatással annak érdekében, hogy oda kerüljenek, ahol most vannak. Számukra az olyan információ engedélyezése, ami kérdőre vonja azt, amit megtanultak nehéz, ha nem lehetetlen, egyrészt a valóságuk miatt és másrészt, mert ez káoszt teremtene a szellemi túlélésükben.

Szűrő: néha a megvilágosodók el tudnak fogadni pár információt, hogy az igazságukká váljon, de nem mindannyiuk. Hadd mondjuk el például azt, hogy amit tanultatok, az egy vagy két nézőpontból is ütközik Kryon ezoterikus rendszerének tanításaival. Néhányra nyitottak vagytok, de másokra nem. Ez probléma? Nem. Ismételten, szabad akaratotok van, hogy „megtisztítsátok” a lelketek „ablakát” azért, hogy bármilyen részt meglássatok, amit csak szükséges. Az emberi psziché lineáris módon van rekeszekre osztva, így szélesre kell tárjátok egyfajta dologgal, illetve más olyanokkal kapcsolatban is, amikben még határozatlanok vagytok. Ezt nevezik szűrőnek és megértjük azt, hogy az igazság felfedése egy folyamatban lévő folyamat az emberek számára.

Egy szűrő távol tart benneteket a teljes kép meglátásától, de engedélyt ad más fontos dolgoknak. Tehát, azt mondhatnátok, hogy ez elferdíti azt, amit tesztek és azt, ahogyan teszitek. Ez a gyógyítóknál, a médiumoknál és az olyan közvetítőknél figyelhető meg a legjobban, akik a régi energiákat vegyítik az újakkal.

Vegyünk például egy közvetítőt. (Kryon mosolyog) Lehet, hogy itt ül előttetek és azt fogja érezni, hogy jó és valós információval rendelkezik. Azonban, az elért eredményei tisztán azt mutatják, hogy bizonyos területeken jobb, mint mások. Előrejelzést fog adni nektek a jövőről, de aztán azok nem fognak megtörténni. Tehát mit gondolnátok egy ilyen közvetítőről? Azt gondolnátok, hogy: „Nos, lehet, hogy ő nem is közvetítő?”. Sok ilyen van, aki valóban közvetít, de még „tisztítják az ablakát” annak, hogy hogyan is értelmezzék azt, amit látnak.

Nekik egy szűrőjük van és a szűrő lehet, hogy az, hogy azt gondolták, a jövő végzettel lesz telített. Tehát, ez az, amit kerestek, amikor egy közvetítési állapotban voltak. Nehéz őket ebben megingatni. Valóban közvetíteni fognak, de a folyamatban ki fognak menni és meg fogják nézni, hogy mi is fog történni ezen a bolygón, a „lehetőségek levesében”. Ahelyett, hogy a legerősebbet néznék meg, a leginkább drámaibbról fognak beszámolni – még ha azok nagyon távoli lehetőségek is. Értitek? A szűrőik a negatívhoz vonzzák őket, nem számít, hogy mi is az.

25 éve elmondtam nektek a társamon keresztül, hogy a legerősebb lehetőség a bolygótok számára az, hogy lassan rendbe teszitek a dolgokat. Az új energia veletek van és egy békés bolygó irányába vagytok vezetve. Elmondtam nektek azt, hogy nem lesznek gondok az évezredes váltásnál és egy sem volt. Elmondtuk nektek azt, hogy a hidegháború befejeződhet és úgy is volt. Minden valószínűség és az ősi jóslat ellenére, 1989-ben elmondtam nektek azt, hogy túljuthattok a nehézségen és meg is tettétek. Ez a jövőtök legerősebb lehetőségét hagyta meg. Most pedig azt mondom el nektek, hogy a régi energia vissza fog csapni és meg is teszi (nézzétek csak meg a híreket). Visszafelé akar húzni benneteket, így továbbra is illetékes maradhatna. De nem tud az lenni.

A földi béke, illetve egy magasabb rezgésű, mindent átfogó tudatosság maradt a legerősebb lehetőség és ezért vagyok itt kedveseim. Remélem, hogy ezt tisztán megértitek. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek más lehetőségek. Van néhány lehetőség, amely valószínűleg egy évmillió éven belül sem történik meg. Ezek szintén régi lehetőségek, de még „kint vannak” és a közvetítők látni fogják őket egy sötét szűrőn keresztül. Így viszont sohasem fogják meglátni a nagyobb képet. A szűrőik azon végzet eljövetele, így nem számít, hogy mi van, ők úgy fognak visszatérni, hogy ezt az üzenetet fogják átadni nektek. Ez egy szűrő.

Másik szűrő: mi van akkor, ha most egy személyes kérdést teszek fel nektek? Ismerlek benneteket, így meg fogom kérdezni, hogy:

„Hisztek abban, hogy ez valóságos? Hisztek abban, hogy ez a közvetítés igazi dolog?”
„Igen hiszünk.” mondjátok.
„Kedveseim, hisztek abban, hogy egy olyan Akashátok van, ami több elmúlt életet is képvisel magában és abban, hogy öreg lelkek vagytok?”
„Igen hiszünk.”

Az jó! Jól csináljátok és engedélyeket adtok, nem igaz? Elkezdtétek a lélek kommunikációt.

„Kedveseim, készen álltok rá, hogy a következő szintre lépjetek?”
„Készen állunk.”

Csakugyan! Tehát, akkor továbbhaladtok és az első dolog, ami elkezd megtörténni az, hogy a tobozmirigyetek kitárul, hogy intuitív gondolatokat adjon át a számotokra. Elkezdtétek a dolgot, hogy jó kommunikációtok legyen, de hirtelen megáll. Ott van a szűrő.

A szűrő: nem érdemlitek meg ezt a kommunikációs ajándékot. Értéktelenek vagytok.

Miért van az, hogy az emberiség rátekint a mesterek életére és ahelyett, hogy meghallgatná mit is tanított nekik a mester, elhatározzák, hogy imádni és tisztelni fogják a mestert, illetve, hogy utánozniuk kell a szenvedést, amin a mester keresztülment? Ez egy szűrő! Látjátok? Tehát ahelyett, hogy magatokévá tennétek az üzenetet, azt nyelitek el belőle, hogy értéktelenek vagytok mindaddig, amíg nem mentek keresztül azon, amin a mester.

Ezért – készen álltok rá? – annak érdekében, hogy fogadjátok Isten szeretetét, vagy megigényelnétek a belső isteniséget, szenvednetek kell. Ez egy szűrő. Ez nem ítélkezés kedveseim, ez az egyszerű felfedése annak a módnak, ahogyan az emberek döntéseket hoztak egy olyan régebbi energiában, ami nem rendelkezett engedélyezéssel. Az emberiség szerkezet, tudás, vagy azon bölcsesség nélkül tekint bizonyos dolgokra, hogy az mit is jelent igazán. Ez a szűrő, ezért mindent befolyásol, amit spirituálisan tesztek. Előhúzza azt, amit tanultatok. Tudjátok, hogy hány új korszakos folyamat alapul értéktelenségen? Sok. Talán itt az ideje újragondolni pár dolgot és helyette ezzel kezdeni: fenségesek vagytok! Tehát, folytassátok a fenséges lélek kommunikáció megteremtésével. Megérdemlitek!

Újrakezdés. Kérdezzétek meg magatokat, hogy szeretve vagyok-e? Aztán hagyjátok, hogy megfogjuk a kezeiteket és elmenjünk onnan. Érezzétek a hűvösséget a válaszon belül arra a kérdésre, ha valóban tiszta szándékkal kérdeztétek meg. Menjünk el a spirituális óvodába és kezdjük onnan el, kedves öreg lélek. Tehát a gátak és a szűrők kezdenek eltűnni és az értelem eltűnik az útból.

Azért, hogy a ma hallott üzenet át legyen adva, a társamnak el kellett bocsátania a szűrőit és ezek erősek voltak ám. A szűrői azt mondták neki, hogy: „Ez nem az a mód, ahogyan ez esetleg lehetne. Tudományosan, ez értelmetlen és a 3D-ben a dolgok nem így működnek.”. Azt mondta magának az első napokban, hogy: „Lee, tetteted, hogy közvetítesz, ezt kiagyalod csupán, ez nem tud megtörténni.”. Aztán a szűrőit lassan legyőzte az igazság, amit látott. A legnagyobb – az önértékelésének a hiánya. A társam azt mondta, hogy: „Ha kinyitom a számat, le fogom járatni magamat.”. Nos, megtette! Aztán átlépett rajta és jobb lett. Utána megengedte nekünk, hogy bejöjjünk és még jobb lett. Tudjátok, hogy hogyan értük el? A szívén keresztül, nem pedig az értelmén át. Majd és csakis azután, mérlegelnie kellett a különbséget a feje és a szíve között – és a szíve győzött.

Kedveseim, ez a felkérésünk hozzátok, most hogy már ismeritek a szabályokat. Állandóan itt vagyunk. Mennyire hisztek ebben? Készen állunk minden dologban segíteni nektek. Mennyire hisztek ebben?

Most már ismeritek a gátakat, ez a hagyomány, a múlt tanításai és a régi energia gondolatai. Nincs ítélkezés arról, hogy mit nem tudtatok arra a régi energiára alapozva, ami sohasem hagyta, hogy megtudjátok. Hogyan is marasztalhatnánk el bármikor is, bármelyik emberi lényt? Hogyan is okolhatnánk titeket egyáltalán, hogy nem látjátok meg a fényt, amikor be voltatok korlátozva egy sötét szobába? Ez nem egy üzenet, ahol elmondjuk nektek azt, hogy rosszak voltatok és most már jók vagytok. Ez egy olyan üzenet, ami azt mondja el a számotokra, hogy sötétben voltatok és a fény most fel lett kapcsolva! Ez egy olyan üzenet, ami azt mondja el, hogy itt az ideje újragondolni azt, amit tudtok, az olyan új dolgok meglátására alapozva, amiről nem is tudtátok, hogy ott voltak!

Öreg lélek, te hordozod a fényt. Lehet, hogy neked kell újragondolnod azt, hogy mit is gondolsz igaznak. Gyógyító, hallod ezt? Tudom, hogy kik vannak itt. Tehát, tudni akarjátok, hogy miért is nem működnek jól a dolgok? Tudom, hogy ki olvassa ezt itt! Ez azért van, mert a régi energia olyan dolgok megtételére vett rá benneteket, amelyek most egyszerűen nem működnek. Óh, tudjátok folytatni, vagytok olyan erőteljesek. Azt akarjuk, hogy eredményeitek legyenek! Duplázzátok meg! Triplázzátok meg! A lehetőségeitek, hogy segítsétek az emberiséget, döbbenetesek!

Támogatók, figyeljetek és ne értsétek félre. Nem kell szegénynek lennetek ahhoz, hogy megismerjétek Istent. Rendben van ez így a számotokra? Megélhetést biztosíthattok, kihúzhatjátok magatokat és azt mondhatjátok, hogy: „Gyógyító vagyok, Akasha olvasó vagyok” és megérdemlitek, hogy energiacserében részesüljetek. Ez lehet barter ügylet, vagy hivatalos fizetőeszköz is a szolgálataitokért és ez helyénvaló dolog. Ki mondta azt nektek, hogy nem tehetitek meg? A válasz: a hagyomány. Ha spirituális, akkor ingyenesnek feltételezik. Hallottátok már ezt? Ha egy szolgáltatást ajánlotok, akkor megélhetést biztosíthattok belőle és ez nem fog semmilyen spirituális szabályt sem megszegni.

Hagyjunk néhány spirituális gyakorlati dolgot győzedelmeskedni. Vannak módok az egyenlet kiegyensúlyozására, ahogy odaadjátok azokat a dolgokat, amik nem helyénvalóak és felszámítjátok azokat, amik pedig azok. Elmondtam a társamnak évekkel ezelőtt, hogy: hagyja meg Kryon üzeneteit ingyenesnek! Hagyja meg ezt az energiát ingyenesnek. Ezt ingyen hallgatjátok és olvassátok kedveseim. Ez volt az eredménye. Mondtam neki, hogy helyénvaló a számára az, hogy megélhetést biztosítson azokból a dolgokból, amiket, mint Lee, az ember tett meg. A tanítása és a fizikai termékei az eszközeiből és a képességeiből származnak, de Kryon üzeneteinek, mindenki számára ingyenesnek kellene lennie. Érzitek ennek a becsületességét? Látjátok az egyensúlyt ebben?

Nem kell szenvednetek és nem kell szegénynek lennetek. Kihúzhatod magadat öreg lélek. Itt az ideje egyensúlyba kerülni ezekkel a dolgokkal. Hagyjátok, hogy mások meglássák az isteni egyensúlyt bennetek. Kezdjétek el meglátni és eltávolítani azokat a gátakat és a szűrőket, amelyek a nagyszerűségetek útjában állnak. Amikor megfogjátok a Szellem kezét, akkor a Felsőbb-Énetek elkezd beszélni hozzátok. Amikor ez megtörténik, akkor az olyan információt fog átadni a számotokra, ami segíteni fog kiterjeszteni az életeteket és az egészségeteket. Kedveseim, nem kell aggódnotok a túlélés miatt egy régi energiában, ha megállítjátok a gátakat és megnyitjátok a szűrőket.

Ez az üzenet mára, de ez a tegnapi és a holnapi üzenet is. Olyan sokan vannak közületek és azok közül is, akik újak ebben a munkában. Sokszor szükséges ezt hallanotok. Most, ismételten, tudom, hogy kik vannak itt. Tudom, hogy kik hallgatják, kik olvassák és kik nézik. Ismerem az emberi agy akaratosságát, így azt fogom mondani nektek, hogy: „Ha nem ebben az életöltőben, akkor a következőben. Mi nagyon türelmesek vagyunk és a Föld is az.”.

Lehetnek kihívások az út mentén kedveseim. Lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy: „A civilizáció visszafelé halad.”. Azt akarom, hogy használjátok a józan eszeteket. Amikor egy egész Földet kalibráltok át és az átkalibrálásba az emberi tudatosság is beletartozik, akkor sokan lesznek olyanok, akik frusztrációba fognak kerülni. Lesz kihívás. A régi utak nem működnek többé. Szétválásokat fogtok látni mindenben, még az új korszakban is. Elmondtam ezt nektek. Ez az üzenet nem fog jól ülni azoknál, akik a régi tanításba és a hagyományba fektettek bele, viszont megnyilatkoztatásnak fog tűnni mindazok számára, akik engedélyezni fogják azt.

Frissítsétek fel az igazságotokat!

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2014. 02. 22. és 23.