Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Korábban a Kundalini túrán, a „kundalini” szó összes betűjét azonosítottam. Amikor az „A” betűhöz értünk, akkor azt a felemelkedés energiájával azonosítottuk. Most még többet szeretnék átadni nektek. Mire gondoltok akkor, amikor a felemelkedésre gondoltok? Elmondtuk nektek, hogy a felemelkedő energia előretörésére gondoljatok. Beazonosítottuk, hogy mit jelent valójában a felemelkedés az emberi lénynek. Elmondtuk, hogy a felemelkedést ne a bolygó elhagyásával azonosítsátok, hanem ehelyett inkább a valóságotok elhagyásával. A felemelkedés valójában az emberi lény következő életébe kerülése, halál nélkül. Amikor egyszerűen kihagyják a halál folyamatát.

Kilencen vannak itt, akik már megcsinálták ezt és meg tudnák mondani nekem, hogy mikor kellett volna meghalniuk. Sokan vannak itt, majdnem 10%, ezért vagyok én olyan biztos abban, hogy értitek, hogy mire gondolok. Rámutathattok a helyre, ahol meg kellene halnotok. Mindannyiótoknak különböző története van, mondhatnátok. A felemelkedés állapotában vagytok, ez nem csak arról szól, hogy egy új módon élvezitek az életet, hanem egy más személlyé váltok. Tudjátok, hogy hogy értem.

Most, hogyan is működik ez? Hogyan lehet egy emberi lénynek ilyen fajta hatalmas energiája? Energia alatt a dimenziósan mérhetőt értjük. Valóban lehetséges lenne, egy emberi lény számára, hogy ilyen sokat változzon? Ez az a pont, ahol beszélni szeretnénk a folyamatról. A múltban említésre került, hogy amint az emberiség megváltoztatja a tudatosságát, Gaia válaszol erre. Ez rólatok és Gaiáról szól. Amikor megváltoztatjátok magatokat, a Föld elkezd válaszolni arra, amit tettetek. Gaia nagy megbecsüléssel bánik veletek, hogy csak most kezditek megérteni. Ha meg tudnátok kérdezni egy őst, egy időset, egy eredetit, mit mondanának nektek a Föld energiájáról? Azt mondanák, hogy ez volt minden. Azt mondanák nektek, hogy szövetségben álltak vele. Szövetségben.

Ahogyan nap, mint nap járkáltok, ez az, ahogyan éreztek? Hogy egy teljes kapcsolódásban, szövetségben éltek a Földdel? A válasz a legtöbbetek részéről nem. Az ősök értették. Gaia nem egyszerűen a víz és az élelem forrása volt, számukra Gaia rendelkezett egy tudatossággal. Beszéltek hozzá, tisztelték és szövetségben éltek vele. Gaia nekik adta a vetések körforgását és gyakran a vadállatoknak faluba csalásának a csodáját, hogy feláldozzák őket az élelemért. Ez szövetség volt, az egyik támogatta a másikat. A modernkori gondolkodás primitív, mellőzendő viselkedésnek nevezné. Mi spirituális intelligenciának nevezzük. Ez az, ami újra elkezdődik.

A bennszülöttek tudták, hogy ez meg fog történni. Az emberiség jövőbeni próféciájának a része az, hogy Gaiával újra kapcsolódik. Immár ez egy közvetítés erről. Nem az egész, csak egy kis része. Mi az, amit Gaia visszaad nektek, amint megváltoztatjátok a tudatosságotokat? Az emberi tudatosság a megemeli a bolygó érzékelését. A bolygó elkezdi átkalibrálni önmagát, hogy támogassa az embert. Ez egy körforgás. Ezoterikus körforgásnak is nevezhetitek, de ez mindig egy körforgás volt, mióta Gaia tudatossága létezik. Tehát mi az, ami várható? Az egyik, a felemelkedés állapota. Elkezdtek megváltozni.

A változás, amit az emberiség elérhet, a többdimenziós megértéssel kezdődik. Lineáris módon nem fogjátok megérteni, de sok öreg lélek elkezdi majd megérezni. Tehát hadd soroljak fel néhány dolgot, amit elkezdtek majd érezni és szó szerint látni fogjátok, hogy Gaia tudatosságából érkezik felétek. Namármost, Gaiát definiáltuk korábban. Gaia a bolygó rendszere, szövetségben az emberekkel. A rendszer részei a rácsok, mind a Mágneses és mind a Kristályrács, valamint az óceánokban létezők is. Amint elkezd megváltozni, ti megérzitek azt. Ahogyan érzitek, talán zavaró lehet. Ezért adom most ezt a közvetítést. Meg fogjátok érteni, hogy mi az, ami történik. Kezdjük azzal, hogy hogyan változol kedvesem. Nem a hónapról hónapra történő változásra gondolok, hanem az elmúlt 18 évben bekövetkezettre. Nem mindannyiótok ébredt fel az elmúlt 18 évben, néhányan sokkal ezelőtt, néhányan mostanában, de a 18 éves csúcsban, a harmonikus konvergencia után, egy újfajta energia kezdődött el. Hányan mutatnak rá itt erre és mondják azt, hogy: „Ez volt a valóságotok határvonala.”?

Amint elkezdtétek a fényutazásotokat, Gaia elkezdett rá válaszolni. Tudjátok, hogy mi kezdett el megtörténni? A DNS-etekben lévő többdimenziós dolog, amit Akashának neveznek, elkezdett megváltozni. „Várj egy percet, Kryon. Most az Akasháról, a DNS-ről, vagy Gaiáról beszélsz?” Ez az a pont, ahol meghívunk titeket, hogy lássátok meg az összes dolog egybeolvadását, mivel Gaia energiái, elképzelései, fogalmai a DNS-etek hatékonyságát állítják be. Ez határozza meg a határt. Mi történt az elmúlt 18 évben? Valaki mássá váltatok? Néhányan azt mondják, hogy: „Nem, csak én vagyok.” . Most hadd kérdezzek valamit tőletek. Tényleg ezt gondoljátok? Akkor hadd kérdezzem meg ezt: „Mit gondoltak a barátaitok és a családotok? Mi történt?” Tudjátok a választ. Ők látták a változásotokat. Vannak itt néhányan, akiknek szükségük van arra, hogy ezt hallják.

Ne siránkozzatok az Istennel való kapcsolatotok miatt. Néhányótok az elkövetkező években, le fogja cserélni a családot, a vér szerintiről az ezoterikusra. Ez bonyolult. Bizonyos kultúrákban, dédelgetik ezt a kapcsolatot, a vér szerinti család miatt. De meghoztatok néhány döntést, ami előre visz titeket az utatokon, csak azért, akik vagytok. Nem kell, hogy bármiféle hasonlóságotok legyen velük. Nem kell semmiről sem beszélnetek, osztozni a drámán. Ti felszabadultatok a karma körforgása alól. Ők rátok néznek és azt kérdezik, hogy: „Mi történt?”. Van itt valaki, akinek ezt hallania kell. Azt akarom, hogy találkozzatok az új családotokkal. Azt akarom, hogy könyörületes cselekedeteitek legyenek, amelyek körülvesznek benneteket itt, spirituálisan és fizikailag is, hogy azok legyetek, akik tudják azt, hogy kik is vagytok. Hozzánk mindig jöhettek, mi mindig feltétel nélküli szeretetet fogunk adni nektek. Fogjátok meg a kezünket és mi sohasem fogjuk elengedni. Ezt hallanotok kell. Ez a változás.

Néhányan már elkezdtétek megváltoztatni az étkezési szokásaitokat. Miről is szól ez és miért most történik? Mit csinál a testetek? Már beszéltünk a biológiátok átkalibrálásáról. Tudjátok, hogy ki a felelős? Ti magatok, azáltal, hogy elkezditek a változást. Ezt a jelzést küldve Gaiának, aki ezután válaszol rá, megengedi, hogy kiterjesszétek az Akashátokat és a DNS-etek elkezd megváltozni. Tehát mi az, aminek ebben köze van az étkezéshez, vagy az ételhez? Kedveseim, készüljetek valamire, amit nem vártatok. Az Akasha feljegyzésetek kezd előjönni. Nem valamiféle a múltba eltemetett formájában, amiről azt gondolnátok, hogy a történelem. Amint egyre inkább többdimenzióssá váltok, az életek, amelyeket éltetek, a felszínhez közel kerülnek és azoknak az életeknek a tulajdonságai a ti valóságaitokká válnak most. Az csak a lineáris ember, aki az életeket években akarja számolni és a történelem idővonalára helyezi azokat.

A többdimenziós ember mindent egyben lát. Melyik volt a legerőteljesebb számotokra? Vagy a legjelentőségteljesebb hely, ahol a legtöbb életeteket éltétek? Mit ettek ott, ahol éltetek? Kezditek megváltoztatni az étkezési szokásaitokat. Ismerősnek fognak tűnni ételek, melyeket ezelőtt még sose láttatok. Vagy talán egy diéta terv, amelyet nem egészségügyi, legalábbis nem direkt módon, hanem spirituális okokból, az Akasháért folytattok, amely visszavezet titeket ahhoz a tudáshoz, amit akkor birtokoltatok. Az énetek elkezd olyanná válni, aki másképp étkezik és érez, olyan bölcs módon, hogy ezt nehéz is megtanítani. Ez lesz a tárgya a következő közvetítésnek, de az egyszerűség jegyében, tudva azt, hogy az Akashátok kezd aktívvá válni. Mi mást is csinálna.

Elkezdtek másképpen gondolkozni. Észrevettétek? Szeretném összehasonlítani a viselkedéseteket mások irányába, egy évtizeddel ezelőtt és most. El akarom mondani nektek, hogy mi a különbség. Itt kezdődik el a változás. Könyörületes cselekedet. Ez a könyörület, amely aktív. Mások felé áramoltatod és ők megérzik ezt. A könyörületes cselekedet nem ül hátratett kezekkel és érez rosszat az emberek és a problémák felől. A könyörületes cselekedet érzi azt az energiát, amit ki lehet vetíteni, körül tudja venni a bajban lévőket és megengedi nekik, hogy érezzék, ha azt választják. Majdnem, mint egy ágy, amelyben fekszenek. A könyörület, amelyet ti teremtetek. Az a könyörületes cselekedet, amikor körülnéztek és azt kérditek, hogy hova tudom áramoltatni a Teremtő feltétel nélküli könyörületes szeretetét. Néhányótok most is ezt teszi és tette 10 évvel ezelőtt is.

Mi ez a folyamat? Mi a rendszer? Honnan származik? A Föld porából, aki ismer titeket? Néhányótok kevésbé öregszik és ez nem nyilvánvaló a számotokra. Nem látjátok ezt tisztán a tükörben, de érzitek. Egybegyűltök másokkal a korosztályotokból és ők idősebbeknek tűnnek. Néhányótok pontosan tudja, hogy miről beszélek. Ketten közületek megbeszéltétek ezt ma. Miért van ez? Mi történik? Ez az, amire gondoltok, mivel Gaia válaszol a DNS-nek, a tudatosság megváltozik és emiatt tovább fogtok élni. Tehát nem öregedtek olyannyira, mint a barátaitok. Ők észre fogják ezt venni, de először az energiátokban és a viselkedésetekben fogják észrevenni. Néhányan tudjátok, mire gondolok.

Egy összeolvadás történik. Hadd beszéljek a Kristályrácsról, ami elkezdett máshogyan visszhangzani. Most a visszhangzás szót használom és talán nem pontosan az lesz, amire vártok. A gitár húrjai rezegnek és amikor visszhangzanak, a zenében egy frekvenciát hallotok meg. A Kristályrács elkezdi játszani ezt a zenét. Azok, akik ezt először meghallják, az öreg lelkek. Elkezdenek dolgokra emlékezni a Földről, ami zavaró, mivel a Kristályrács a történelem dallamán fog játszani. Amely helyeken jártatok, azok meg fognak jelenni víziókban és álmokban és ti nem lesztek biztosak abban, hogy ott voltatok-e, vagy sem. Ennek a bolygó Kristályrácsához és hozzátok van köze. Tehát a rács elkezd énekelni hozzátok. Így megismered, hogy mi is történt. A meghallás, megérzés folyamatában elengeditek és a rács többé már nem ugyanabban a mélységben fog emlékezni rá. Ez egy olyan körforgás, amiről nem igazán beszéltünk, ahol is az öreg lelkek történetesen segítenek a rácsnak elengedni a régi energiáit. A látomásaitokban és az álmaitokban, most már tudjátok. Ne hagyjátok, hogy ezek megzavarjanak titeket. Tekintsetek rájuk úgy, mintha Gaia használna titeket arra, hogy magasabban énekelhessen.

Ezek nagyon ezoterikus dolgok és én eljöttem ebbe a szobába, hogy megosszam őket azért, mert tudom, hogy kik vannak itt. Ez az öreg lelkek egy ezoterikusan kifinomult csoportja. Néhányótok kemény lakhelyet választott magának. Úgy mondanánk, hogy nagyon drámait. Néhányan azt mondjátok, hogy: „A dolgok nem jól mennek itt.”. Ez az, amiért itt vagytok és ti tudjátok ezt, ugye? Elmondjuk újra, hogy a világítótornyokat a sziklák azon pontjaira helyezik el, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, ahol a viharok magasra csapnak fel. Ezért horgonyoznak le, ezért maradnak és ez az, ahol a munkájukat végzik. Öreg lelkek, ez az, akik vagytok. Most ez talán zavaró lehet számotokra ma, mivel a harmadik nyelvet használtuk. Ez a Szellem katalitikus nyelve, amely a spirituális intelligenciátokhoz szól, így később meg fogjátok ezt érteni. Ez egy többdimenziós nyelv és ez használtuk egész nap. Az a felkérés a mai napon, hogy másképpen távozzatok, mint ahogyan idejöttetek.

Kryon nem hagyja el Caracas-t. Kryon nem is érkezett meg Caracas-ba. Én mindennek a része vagyok, csakúgy, mint ti. Mi egy család vagyunk és mi mindig itt vagyunk. Néhányan tudjátok, hogy mire gondolok. Amikor elhagyjátok ezt a helyet, én veletek maradok. Az utolsó lélegzetvételetekig veletek maradok. Ez a Szellem ígérete, amikor megfogjátok a kezünket.

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

2012. 11. 10.